Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

Euro Meet

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Fem hurtige spørgsmål med Signe Bro


03-01-2017 14:45:00:
Af: Johanne Tolstrup

2016 var et stort år for Signe Bro og meget tyder på, at 2017 kan blive endnu større. Læs med her, hvor Signe besvarer fem hurtige spørgsmål om store oplevelser i 2016 og forventninger til 2017.


Signe Bro (Lyngby Svømmeklub/NTC) var blandt de 17 svømmere, som repræsenterede de danske farver ved VM på kortbane i Windsor, Canada. Ved dette mesterskab fik Signe sin seniordebut i internationalt regi og dette satte et flot punktum for et rigtig godt år 2016 for Signes vedkommende. Signe, som til daglig er tilknyttet det Nationale Træningscenter (NTC) i Bellahøj, ser frem til endnu et godt år i 2017 og i den forbindelse har SvømmeSport fanget Signe til fem hurtige spørgsmål om året, der gik og om året, der venter.

 

Hvad var din største oplevelse i 2016?

- Min største oplevelse i 2016 var helt klart at repræsentere Danmark ved VM. Det var så vildt og fyldt med mange nye indtryk. Det største af det hele var bare at svømme holdkapfinalen med pigerne og specielt min søster, det kan ikke beskrives.

 

Hvis du skal beskrive din 16. plads ved VM med blot et enkelt 1 ord - hvilket ville det så være?

- Forberedelse. Nick og Dean havde virkelig gjort deres bedste, for at vi kunne præstere på højeste niveau og de hjalp os med at få den bedst mulige forberedelse forud for stævnet –både psykisk og fysisk.

 

Hvis du skal sætte 3 ord på det forgangne år - hvilke ville det så være?

- Hvis jeg skulle sætte 3 ord på det seneste år skulle det være: forbedring, at have det sjovt og forandring. Alle tingene går nok lidt hånd i hånd. Jeg nyder rigtig meget at svømme inde på NTC og jeg har det sjovt i min træning, det tror jeg på har ført forbedring med sig. Jeg har både forbedret min træning og mine præstationer.

 

Hvad glæder du dig mest til i 2017?

- Jeg glæder mig mest til at lære vores 2 nye trænere at kende. Det bliver virkeligt sjovt at finde ud af hvordan de træner og få nogle nye øjne på teknikken, så man kan lære så meget som muligt. Derudover skal der bare en masse træning indenbords og så må jeg se hvor langt det kan tage mig.

 

På en skala fra 1-10, hvor fedt bliver det så at svømme EM på kortbane til december?

- Det bliver helt klart en stor 10'er! Jeg kan slet ikke forestille mig, hvor stort et sus man kommer til at få i maven, når man står bag skamlen foran ens hjemland. Tanken om, at familie og venner kan sidde på tilskuerpladserne er mega fed og det bliver fedt at få det indfriet.

 

Mange tak til Signe for interviewet!

 

Signe Bro (Lyngby Svømmeklub/NTC) ved starten i 200 meter fri ved VM på kortbane i Canada.

Foto: Patrick Kraemer. 
Tags: Signe Bro

Se de seneste nyheder

25-09-2020 13:13:00

På sundhedsmyndighedernes anbefaling har regeringen indført en række nye tiltag for at hindre ukontrolleret spredning af Corona-virus, som også har betydning for adfærden i forenings- og klubregi.
 

 
25-09-2020 09:55:56

I Solrød Svømmeklub er konkurrencesvømmerne atter at finde i stævnebukser og konkurrencedragter.

 
24-09-2020 11:53:32

Viden om startspring skal understøtte en langsigtet sportslig udvikling.

 
23-09-2020 08:23:44

Vidensdeling om landsholdsarbejdet skal resultere i vidensbaseret udvikling.

 
21-09-2020 12:23:39

Se her den kommende sportslige strategi og handleplan for dansk svømmesport.