Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Få fat i din billet til årets store svømmefest!


23-01-2017 20:00:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Den 1. februar løber Dansk Svømme Award 2017 af stablen i Cirkusbygningen i København, og du skal selvfølgelig med! Læs meget mere om showet og billetsalget her.


Den 1. februar slår Cirkusbygningen i København dørene op for årets svømmefest, når de danske atleter skal hyldes for deres flotte præstationer i 2016 ved Dansk Svømme Award.

 

Det er anden gang, at et awardshow som dette bliver holdt i svømningens tegn, hvor vi kan se frem til en aften med gallamiddag, masser af god underholdning og et gensyn med de store øjeblikke fra årets stævner og mesterskaber blandt andet OL i Rio.

 

Hele ni priser skal uddeles, og herunder kan du danne dig et overblik over disse, hvor linket fører ind til Dansk Svømmeunions side med information og nomineringer:

 

Årets Damesvømmer

Årets Herresvømmer

Den Gyldne Badehætte

Årets Træner

Årets Klub

Årets Ildsjæl

Talentprisen

Årets Årgangs-/juniortræner

Officialprisen

 

Udover priserne her vil der ved showet blive optaget medlemmer i Svømmesportens Hall of Fame, som du kan læse meget mere om her.

 

Du er inviteret!

Du og dit svømmenetværk har selvfølgelig muligheden for at komme ind og deltage i festlighederne. Du skal bare smutte forbi Ticketmaster.dk og købe billetterne, så er I klar til årets svømmefest!

 

Det er både muligt at købe billetter kun til selve showet eller en menubillet, hvori der både indgår middag og show. Du kan finde priserne via ovenstående link.

 

Vi glæder os til at hylde svømmernes flotte præstationer i 2016 sammen med resten af SvømmeDanmark den 1. februar!

  

Se de seneste nyheder

21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub

 
20-04-2018 23:27:00

Andenholdstræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink, har sine svømmeres udviklingsproces i fokus ved weekendens Vestdanske Årgangsmesterskaber.

 
19-04-2018 22:49:50

Pressemeddelelse: Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Dansk Svømmeunion indgår en partnerskabsaftale som en del af det langsigtede mål om at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.

 
19-04-2018 22:44:44

 

 

 Landstræner Dean Boles evaluerer Danish Open, som blev afholdt på Bellahøj Svømmestadion i sidste uge. 


 
19-04-2018 21:35:53

Nikolaj Kirketerp-Møller har høje forventninger til sig selv, når der på søndag afholdes DM i bassinlivredning. Her får han at se om træningsplanen har båret frugt, og han går efter at kvalificere sig til VM.