Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Svømmesporten fejres onsdag aften ved Dansk Svømme Award


31-01-2017 08:45:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

I morgen aften skal de flotte resultater i dansk svømning 2016 fejres ved et kæmpe show i Cirkusbygningen i København. Læs meget mere om Dansk Svømme Award 2017 her.


Så er der ikke længe til, at Cirkusbygningen i København slår dørene op for et kæmpe show. Onsdag aften skal dansk svømning nemlig hyldes ved en kæmpe svømmefest, hvor alle de flotte resultater fra 2016 skal fejres.

 

Aftenen vil byde på gallamiddag, masser af god underholdning og et gensyn med de store øjeblikke fra årets stævner og mesterskaber, hvor svømmere, klubber, trænere, officials, frivillige og mange flere skal hyldes.

 

Med Dansk Svømme Award 2017 er det anden gang, at et show som dette holdes, og i år er det noget helt særligt, da vi i løbet af det seneste år har oplevet historiske triumfer og store personlige præstationer fra vores elitesvømmere.

 

Det bliver en fest i selskab med svømmestjerner som Pernille Blume, Jeanette Ottesen, Rikke Møller Pedersen og Viktor Bromer.

 

Følg med, og se hvem der vinder priserne som Årets Damesvømmer, Årets Herresvømmer, Den Gyldne Badehætte, Årets Træner, Årets Årgangs-/Juniortræner, Talentprisen, Officialprisen, Årets Klub, Årets ildsjæl samt det 14. medlem af Svømmesportens Hall of Fame.

 

Udover at vi kan se frem til overrækkelsen af disse flotte priser, vil aftenen også byde på underholdning fra Wallmanns dygtige artister og selvfølgelig en masse anekdoter og humor fra aftenens vært Michael Stærke.

 

Derudover havde Dansk Svømmeunion også tidligere på måneden glæden af at kunne afsløre, at unionens protektor, Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary, har takket ja til at opleve Dansk Svømme Award 2017 fra salen i Cirkusbygningen.

 

Du har også stadig muligheden for at deltage i festlighederne denne onsdag aften og være med til at fejre dansk svømmesport!

Billetsalget løber nemlig indtil klokken 12:00 i dag, så du kan lige nå at smutte ind forbi Ticketmaster.dk og få fat i din og dit svømmenetværks billetter!

 

Du kan læse meget mere om awardshowet og de ni priser her.

 

Vi glæder os til en festlig aften i svømningens tegn! 

  

Se de seneste nyheder

21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub

 
20-04-2018 23:27:00

Andenholdstræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink, har sine svømmeres udviklingsproces i fokus ved weekendens Vestdanske Årgangsmesterskaber.

 
19-04-2018 22:49:50

Pressemeddelelse: Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Dansk Svømmeunion indgår en partnerskabsaftale som en del af det langsigtede mål om at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.

 
19-04-2018 22:44:44

 

 

 Landstræner Dean Boles evaluerer Danish Open, som blev afholdt på Bellahøj Svømmestadion i sidste uge. 


 
19-04-2018 21:35:53

Nikolaj Kirketerp-Møller har høje forventninger til sig selv, når der på søndag afholdes DM i bassinlivredning. Her får han at se om træningsplanen har båret frugt, og han går efter at kvalificere sig til VM.