Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

29
Juni
2018
Svømning
SetteColli
Rom
30
Juni
2018
Svømning
DM Årgang Langbane
Bellahøj Svømmestadion
4
Juli
2018
Svømning
EM-junior langbane
Helsinki (FIN)

Glasgow International Swim Meet

 

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


”Jeg ser virkelig frem til en kæmpe oplevelse med landsholdet”


04-02-2017 19:30:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

I morgen flyver otte landsholdssvømmere og en gruppe NTC-svømmere til Sydafrika på træningslejr i to uger. SvømmeSport bringer i den forbindelse her et interview med landsholdssvømmeren Emily Gantriis.


Fra den 5. til den 19. februar vil en gruppe landsholdssvømmere og en gruppe NTC-svømmere befinde sig i Stellenbosch i Sydafrika, hvor de skal være på hver deres træningslejr.

For de otte deltagende landsholdssvømmeres vedkommende fungerer træningslejren som en landsholdsaktivitet, mens fem NTC-svømmerne deltager i en anden træningslejr planlagt til dem.

 

I den forbindelse har SvømmeSport fået fat i landsholdssvømmeren Emily Gantriis (Helsinge Svømmeklub), der her fortæller lidt om forventningerne til den kommende tur. Hun ser frem til at komme af sted med landsholdet og kunne holde fokus på sin træning.

 

- Jeg ser virkelig frem til en kæmpe oplevelse med landsholdet og samtidig få nogle nye inputs til min træning og min teknik, fortæller Emily og fortsætter:

 

-Denne træningslejr passer helt perfekt ind i programmet. Hvis ikke jeg havde deltaget i denne træningslejr, så havde jeg i stedet været med min klub på en træningslejr i Florida. Den passer også rigtig godt i forhold til min topning til Danish Open, hvor jeg gerne vil opnå kvalifikationstider til nogle af sæsonens andre stævner. Mit fokus bliver selvfølgelig på at øge mit niveau og få en bedre grundform op til de kommende vigtige stævner.

 

Træningslejren bliver med deltagelse fra otte landsholdssvømmere, og Emily glæder sig til at tilbringe to uger i selskab med de andre svømmere og lære dem endnu bedre at kende:

 

- Jeg håber, at jeg får lært de andre bedre at kende på landsholdet og NTC. Jeg kender mange af dem, og de er alle rigtig søde, men jeg kommer selvfølgelig til at lære dem alle sammen meget bedre at kende, når vi skal være af sted sammen i to uger.

 

 - Jeg synes, at det er virkelig fedt, at vi skal til Sydafrika! Jeg har aldrig været så langt væk før, så det bliver spændende. Det bliver en mærkelig fornemmelse at gå fra vinter til sommer, men jeg glæder mig til varmen, fortæller Emily videre og afslutter:

 

- Jeg glæder mig bare rigtig meget til at komme væk fra skolen og kulden, og så elsker jeg langbane, som jeg ikke normalt træner på i Helsinge. Derudover så træner jeg altid godt på træningslejr, fordi jeg kan fokusere kun på træning. Hver gang jeg er af sted på en træningslejr, så rykker jeg mit niveau meget!

 

Mange tak til Emily for interviewet!

 

De otte landsholdssvømmere, der deltager i landsholdstræningslejren er:

Anna Wermunth, H2Odense Svømmeklub

Daniel Skaaning, STT-VAT CPH/NTC

Emilie Beckmann, Tune IF/GTI/NTC

Emily Gantriis, Helsinge Svømmeklub

Magnus Jáupsson, Farum Svømmeklub

Pernille Blume, Gladsaxe Svømmeklub/NTC

Rikke Møller Pedersen, Holbæk Svømme Klub/NTC
Sarah Bro, Holbæk Svømme Klub/NTC

 

Derudover vil NTC være af sted på deres træningslejr med følgende svømmere:

Amalie Mikkelsen, Gladsaxe Svømmeklub/NTC

Christina Munkholm, Køge Svømmeklub/NTC

Gustav Friberg, Ringsted Svømmeklub/NTC

Mathias Zander Rysgaard, Holbæk Svømme Klub/NTC

Signe Bro, Lyngby Svømmeklub/NTC

 

Emily Gantriis. Foto: Privat. Se de seneste nyheder

22-06-2018 09:34:00

Rikke Møller Pedersen er netop blevet bachelor og fortæller her om sine gode erfaringer med at være studerende og elitesvømmer på samme tid.
 

 
19-06-2018 20:08:00

NTC-cheftræner, Martin Truijens godkender de danske præstationer under Mare Nostrum, hvor det blev til flere danske podieplaceringer.

 
17-06-2018 16:39:00

Roskilde Fjord dannede rammerne om årets afholdelse af DM på 5 kilometer i åbent vand, der blev svømmet tidligere i dag. 

 
11-06-2018 21:00:00

Lærke Ruby begyndte at svømme Open Water tilbage i 2014. I år skal hun for tredje gange deltage ved det Europæiske Juniormesterskab for Juniorer i Open Water. Målet er klart. Hun drømmer om at blive en af Danmarks bedste. 

 
08-06-2018 08:55:00

Samtidig indstiller klubben samarbejdet med sportschef Ricki Clausen. Læs klubbens udsendte pressemeddelelse her.