Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Marts
2018
Svømning
Bille Cup
Lübeck
12
April
2018
Svømning
Danish Open
Bellahøj Svømmestadion
13
April
2018
Svømning
Herning Open 2018
Herning Svømmehal

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


”Turen skal bruges til at fokusere 100% på træning”


05-02-2017 13:00:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

I interviewet her fortæller NTC-svømmeren Amalie Mikkelsen lidt om sine forventninger til træningslejren i Sydafrika, som skydes i gang i dag.


I dag flyver fem NTC-svømmere og otte landsholdssvømmere til Stellenbosh i Sydafrika for at være på hver deres træningslejr. De 13 svømmere kommer til at træne det samme sted, men alligevel vil landsholdets træningslejr fungere som en landsholdsaktivitet, mens det for NTC-svømmerne er en træningslejr planlagt til dem.

 

Amalie Mikkelsen (Gladsaxe Svømmeklub/NTC) er en af de fem NTC-svømmere, der i dag flyver med til Sydafrika for at deltage i den to uger lange træningslejr, og hun fortæller her lidt om sine forventninger til turen. Hun glæder sig i særdeleshed til at komme ned til sol og varme, slippe for den kolde danske vinter og kunne fokusere 100 procent på træningen.

 

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme ned til sol og sommer og så bare koncentrere mig 100 procent om træning, fortæller hun og fortsætter:

 

- Turen skal bruges på at fokusere 100 procent på svømning, hvor jeg ikke behøver at fokusere på skole eller noget andet. Derudover vil jeg gerne forbedre både min fly teknik men også udholdenhed i fly.

 

Udover solen og varmen ser NTC-svømmeren også rigtig meget frem til at tilbringe en masse tid sammen med de fire andre svømmere fra NTC, der deltager i træningslejren.

 

- Jeg har det virkelig godt med de andre! Jeg synes, at vi har fået et virkelig godt sammenhold på NTC, og derudover er trænerne også virkelig søde, fortæller Amalie.

 

Forhåbentlig bliver der også mulighed for, at svømmerne kan se lidt andet end bassinet, og det er da også noget, Amalie håber på:

 

- Jeg var der for to år siden, og det er virkelig et fedt og spændene land! Sidste gang var vi ude og se løveunger, og jeg tror også, at der er sat tid af til at lave lidt andre aktiviteter.

 

Tak til Amalie for interviewet!

 

De fem NTC-svømmere, der deltager i træningslejren er:

Amalie Mikkelsen, Gladsaxe Svømmeklub/NTC

Christina Munkholm, Køge Svømmeklub/NTC

Gustav Friberg, Ringsted Svømmeklub/NTC

Mathias Zander Rysgaard, Holbæk Svømme Klub/NTC

Signe Bro, Lyngby Svømmeklub/NTC

 

Derudover deltager følgende landsholdssvømmere i deres egen landsholdstræningslejr:

Anna Wermunth, H2Odense Svømmeklub

Daniel Skaaning, STT-VAT CPH/NTC

Emilie Beckmann, Tune IF/GTI/NTC

Emily Gantriis, Helsinge Svømmeklub

Magnus Jáupsson, Farum Svømmeklub

Pernille Blume, Gladsaxe Svømmeklub/NTC

Rikke Møller Pedersen, Holbæk Svømme Klub/NTC

Sarah Bro, Holbæk Svømme Klub/NTC

 

Du har også mulighed for at smutte forbi SvømmeSports tidligere nyhed her, hvor NTC-cheftræner Martin Truijens fortæller lidt om træningslejren. 

 

Amalie Mikkelsen. Foto: Privat.Se de seneste nyheder

22-03-2018 19:23:49

I forrige weekend afholdte sportsafdelingen netværksmøde med partnerskabsklubberne. 

 
17-03-2018 19:15:29

Cheftræner på Nationalt Træningscenter (NTC), Martin Truijens, fortæller om holdet fra NTC’s træningslejr i Sydafrika

 
16-03-2018 16:30:00

Weekendens stævne er det første i East Kilbride Badet siden istandsættelsen.

 
15-03-2018 14:02:00

Center for Ungdomsstudier (CUR) står bag en undersøgelse, som omhandler, hvorfor piger vælger foreningsidrætten fra. Med udgangspunkt i indsamlet viden og i samarbejde med andre organisationer har CUR udviklet en række redskaber, der gerne skulle optimere eksisterende idrætsmiljøer for piger. 

 
15-03-2018 11:47:29

Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune har vedtaget en forsøgsordning, som sikrer reserverede træningstider i en række badezoner og et havnebassin til sommer.