Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
24-04-2018 21:47:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Daniel Skaaning fortæller om træningslejren i Sydafrika


26-02-2017 14:30:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

I to uger var en landsholdstrup og en gruppe NTC-svømmere af sted på træningslejr i Sydafrika. En af dem var Daniel Skaaning, der her fortæller om turen. 


Landsholdssvømmeren Daniel Skaaning (STT-VAT CPH/NTC) er for nyligt vendt hjem fra en træningslejr i Sydafrika med syv andre svømmere fra landsholdstruppen. Med god træning, godt vejr og godt selskab ser han nu positivt tilbage på turen.

 

- Overordnet set var det en rigtig, rigtig god tur. Både træningsmæssigt men også socialt, og så var det meget tiltrængt med et skud D-vitamin. Det bedste ved turen har uden tvivl været at træne under åben himmel. Med 30+ grader og høj sol hver eneste dag, følte jeg det lidt som paradis, fortæller Daniel og fortsætter om udbyttet af træningslejren:

 

- Jeg har fået mange nye tekniske ting at arbejde med omkring min start og vendinger. Udover den hårde træning blev der lagt utrolig meget energi i at finde små bitte detaljer, som i sidste ende kan betyde, om det går den ene eller anden vej, når det gælder.

 

Udover træningen blev der også rig mulighed for at udforske det afrikanske land, der ifølge Daniel bød på en masse spændende kultur og natur.

 

- Når vi rejser så meget, som vi gør, elsker jeg at opleve de forskellige kulturer og ikke mindst naturen og landskabet. Sydafrika er et fantastisk land, når det kommer til disse ting, og det er noget, som jeg suger til mig.

 

Men selvom oplevelsen i Sydafrika har været fantastisk og udbytterig, glæder Daniel sig alligevel over at være hjemme igen. Ugen efter hjemkosten har budt på testuge i bassinet med flere hårde træningspas. Om det fortæller Daniel:

 

- Det er altid rart at komme hjem. Uanset hvor længe vi er af sted, tæller man altid de sidste dage, fordi hjemme er trods alt bedst.

 

- Testene er en del af gamet. Vi er trætte efter to hårde uger, men testene giver os en masse data frem mod den sidste periode, men også fremadrettet, som vi tager med i den videre proces, fortæller han og afslutter om målet med træningslejren samt lidt om den kommende tid frem mod Danish Open i starten af april:

 

- Det overordnede mål var at komme hjem i bedre form, skarpere på detaljerne og klar til at gå den sidste periode frem mod Danish Open i møde med fuldt fokus.

 

Mange tak til Daniel for interviewet!

 

Du har også mulighed for at smutte forbi SvømmeSports nyhed fra i går her, hvor landstræner Dean Boles evaluerer på træningslejren i Sydafrika.

 

Daniel Skaaning. Foto: Patrick Kraemer.Se de seneste nyheder

24-04-2018 22:00:00

Der er stadig åbent for tilmelding til første udgave af holdstævnet i september 2018.

 
24-04-2018 21:47:00

De danske juniorsvømmere, der til sommer skal repræsentere Danmark til EM Junior 2018, er rejst til Norge, hvor de skal uddannes og rystes sammen.

 
22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder. 

 
21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub