Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Øst og Vest junior/senior langbane afvikles d. 3.-5. marts


01-03-2017 20:25:00:
Af: Johanne Tolstrup

I weekenden løber de regionale mesterskaber på langbane af stablen i hhv. Ballerup og Hjørring. Find nyttig information om mesterskaberne her!


Fra d. 3. til den 5. marts går det løst ved dette års Øst junior/senior langbane i Ballerup og Vest junior/senior langbane i Hjørring. Netop her skal mange af landets junior- og seniorsvømmere konkurrere om at blive blandt de bedste i deres respektiver regioner og forsøge at svømme sig finalepladser og podieplaceringer.

 

Ved mesterskaberne vil svømmerne konkurrere om seniormesterskaberne, hvor de deltagende damer skal være født i år 2002 eller før og de deltagende herrer skal være født i år 2001 eller før og yderligere vil de yngre svømmere konkurrere om juniormesterskaberne, hvor de deltagende damer skal være født i år 2002, 2001 eller 2000 og de deltagende herrer i år 1999, 2000 eller 2001.

 

Mesterskaberne vil blive afviklet således, at der vil blive svømmet de indledende stævneafsnit fredag aften, lørdag morgen og søndag morgen og tillige vil der blive svømmet finaleafsnit lørdag aften og søndag aften. 400 meter medley, 800 meter fri og 1500 meter fri afvikles med direkte finale og formodet bedste heat i finaleafsnittet. 400 meter fri afvikles med direkte finale. Der kåres mestre for både junior- og seniorsvømmere. I løb med direkte finale uddeles seniormedaljer til de svømmere, der har opnået de tre hurtigste tider over all uanset svømmerens aldersgruppe. Juniormedaljerne uddeles til de juniorsvømmere, der har opnået de bedste juniortider.

 

Alle individuelle løb på 50, 100 og 200 meter afvikles med indledende heats og A- og B-finale. A-finalen udgøres af de svømmere, der har opnået de 8 bedste tider i indledende heats. B-finalen udgøres af de næste 8 tider. B-finaler afvikles før A-finaler og vinderen af A-finalen er bliver seniormester. Nr. 2 og 3 i A-finalen tildeles henholdsvis sølv- og bronzemedalje. Den hurtigste juniorsvømmer blandt A-finaledeltagerne bliver juniormester og den næsthurtigste juniorsvømmer tildeles sølv, mens den tredjehurtigste får bronze.

 

Dermed er der lagt i kakkelovnen til en spændende weekend i Ballerup og Hjørring og nedenfor kan du finde alt den information om mesterskaberne, som du skal bruge:

 

Invitation:

Øst junior/senior langbane

Vest junior/senior langbane

 

Startlister:

Øst junior/senior langbane

Vest junior/senior langbane

 

Vejledende tidsplan:

Øst junior/senior langbane

Vest junior/senior langbane

 

Livetiming:

Øst junior/senior langbane

Vest junior/senior langbaneSe de seneste nyheder

22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder. 

 
21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub

 
20-04-2018 23:27:00

Andenholdstræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink, har sine svømmeres udviklingsproces i fokus ved weekendens Vestdanske Årgangsmesterskaber.

 
19-04-2018 22:49:50

Pressemeddelelse: Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Dansk Svømmeunion indgår en partnerskabsaftale som en del af det langsigtede mål om at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.