Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
24-04-2018 21:47:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


”Jeg elsker at konkurrere”


19-03-2017 18:15:00:
Af: Johanne Tolstrup

Som optakt til Danish Open bringer SvømmeSport her et interview med Signe Bro, som har vist rigtig gode takter den seneste tid. Læs med her!


Signe Bro fra Lyngby Svømmeklub/NTC er netop vendt hjem fra den stævne-træningslejr-stævne-tur, som en NTC-trup og en del af seniorlandsholdet deltog i i begyndelsen af marts måned. Især ved turens første stævne, Antwerp Speedo Diamond Race, viste Signe rigtig gode takter, da hun satte store personlige rekorder på både 50, 100 og 200 meter fri. Signes 100 meter fri var blot 4/100 af et sekund over kravtiden til sommerens VM i Budapest og blev desuden kåret til ’Female performance of the meet’.

 

Turen til Belgien og Skotland skulle ses som et led i forberedelserne til forårets højdepunkt Danish Open, hvor toppen af dansk svømning mødes for at kæmpe om podieplaceringer og kvalifikationer til sommerens store mesterskaber. I den forbindelse har SvømmeSport fanget Signe til en snak om forventningerne til netop Danish Open og om, hvad hun ser mest frem til ved at konkurrere ved stævnet:

 

- Jeg ser rigtig meget frem til at se, hvor hurtigt jeg kan svømme, når jeg er nedtrappet og jeg glæder mig til at se, hvor langt min træning kan tage mig. Det er gået meget godt indtil videre, så det bliver sjovt at se, hvad jeg kan gøre nu, fortæller Signe.

 

Ved Danish Open er Signe at finde på startlisten i de kortere crawlløb, som er de løb, hun satser på. Udover hurtige tider i netop 50, 100 og 200 meter fri, så forventer Signe at se en forbedring i den tekniske del af løbene:

 

- Jeg skal svømme 50, 100 og 200 fri, men der har været mest fokus på min 200 fri i forløbet op til Danish Open, fortæller Signe og fortsætter:

 

- Jeg forventer at se en forbedring i min teknik, mit benspark og mine vendinger. Hvis alle disse ting sidder i skabet på dagen, så tror jeg, at der kan ske nogle store og sjove ting.

 

For Signes vedkommende spiller det en afgørende rolle, at det skal være sjovt at konkurrere og det er det, som er målet ved Danish Open:

 

- Mit mål med konkurrencen er at gå ud og have det sjovt. Jeg elsker at konkurrere - netop fordi det er træningen, der afspejler resultaterne. Det, der har fungeret rigtig godt for mig de seneste 6 måneder, er, at jeg har fundet ud af, at hvis jeg har det sjovt og hygger mig til konkurrencen, - og selvfølgelig også er seriøs når det gælder-, så kommer der som regel noget godt ud af det, uddyber Signe og fortæller følgende om de kommende måneder:

 

- Jeg skal svømme Danish Open i begyndelsen af april og ugen efter skal jeg deltage i Swedish Open, hvilket betyder, at jeg har hele påskeferien fri fra træning. Det bliver rigtig dejligt at få slappet lidt af og ladet op til næste periode med træning igen.

 

Mange tak til Signe for interviewet!

 

Hvis du gerne vil vide mere om Danish Open, så kan du med fordel smutte forbi SvømmeSports nyhed fra i går, hvor en masse nyttig information om stævnet er samlet.

 

Derudover vil SvømmeSport i de kommende to uger op til stævnet bringe en masse optaktshistorier med svømmere og trænere, så husk at følge med her på siden! 


Signe Bro, Lyngby Svømmeklub.

Foto: Patrick Kraemer.
Tags: Signe Bro

Se de seneste nyheder

24-04-2018 22:00:00

Der er stadig åbent for tilmelding til første udgave af holdstævnet i september 2018.

 
24-04-2018 21:47:00

De danske juniorsvømmere, der til sommer skal repræsentere Danmark til EM Junior 2018, er rejst til Norge, hvor de skal uddannes og rystes sammen.

 
22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder. 

 
21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub