Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Thomas Stub gør status halvvejs inde i Danish Open


03-04-2017 19:05:00:
Af: Johanne Tolstrup

Talentansvarlig i Dansk Svømmeunion Thomas Stub gør status efter tre dage ved Danish Open.


De tre første stævnedage ved Danish Open er nu afviklet og talentansvarlig i Dansk Svømmeunion Thomas Stub, som til daglig beskæftiger sig med de danske juniorsvømmere, gør her kort status over de tre første dage, som har budt på en masse god svømning. Omkring 400 svømmere er i disse dage samlet i Bellahøj Svømmestadion i jagten på eftertragtede kvalifikationer til sommerens store internationale mesterskaber og de yngste danske svømmere er ingen undtagelse:  

 

- Der er generelt blevet svømmet nogle meget fine tider og der har været nogle rigtig fornuftige løb. Der har været en del kvalifikationer til sommerens juniormesterskaber, hvilket også var forventeligt, men som ikke desto mindre er ganske udemærket.

 

- Der er stadig to dage tilbage ved Danish Open, som jeg ser rigtig meget frem til. Der er fortsat rigtig mange spændende løb på programmet, så jeg håber, at der kommer nogle svømmere, som kan overraske lidt. Det er altid sjovt, når der kommer nogle svømmere 'bagfra', som gør det rigtig godt.

 

Tak til Thomas. 

 

Husk, at SvømmeSport også de næste to dage følger Danish Open tæt, så hold dig opdateret her på siden!

 

Du kan finde alle dagens resultater her! 

Se de seneste nyheder

22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder. 

 
21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub

 
20-04-2018 23:27:00

Andenholdstræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink, har sine svømmeres udviklingsproces i fokus ved weekendens Vestdanske Årgangsmesterskaber.

 
19-04-2018 22:49:50

Pressemeddelelse: Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Dansk Svømmeunion indgår en partnerskabsaftale som en del af det langsigtede mål om at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.