Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Marts
2018
Svømning
Bille Cup
Lübeck
12
April
2018
Svømning
Danish Open
Bellahøj Svømmestadion
13
April
2018
Svømning
Herning Open 2018
Herning Svømmehal

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Swim Open Stockholm fra den 8. til den 11. april


07-04-2017 16:00:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

I weekenden får nogle af seniorsvømmerne en ekstra chance for at kvalificere sig til VM i Budapest, når det gælder Swim Open Stockholm. Læs mere her.


Danish Open er netop overstået, og her kvalificerede hele 10 svømmere sig til VM i Budapest, der løber af stablen fra den 23. – 30. juli. Flere svømmere kan dog få endnu en chance, da de kommende fire dage byder på et stævne i Stockholm, hvor blandt andre en gruppe NTC-svømmere vil deltage. Her er der nemlig allersidste chance for at kvalificere sig.

 

De deltagende NTC-svømmere ved Swim Open Stockholm er:

Amalie Mikkelsen (Gladsaxe Svømmeklub/NTC)

Daniel Skaaning (STT-VAT CPH/NTC)

Emilie Beckmann (Tune IF/GTI/NTC)

Gustav Friberg (Ringsted Svømmeklub/NTC)

Mathias Rysgaard (Holbæk Svømmeklub/NTC)

Pernille Blume (Gladsaxe Svømmeklub/NTC)

Rikke Møller Pedersen (Holbæk Svømmeklub/NTC)

Sarah Bro (Holbæk Svømmeklub/NTC)

Signe Bro (Lyngby Svømmeklub/NTC)

 

Muligvis vil også Christina Munkholm (Køge Svømmeklub/NTC) deltage.

 

Derudover vil der også være svømmere fra Farum Svømmeklub, Hovedstadens Svømmeklub og Helsingør Svømmeklub at finde på startlisten.

 

Om dette stævner udtaler landstræner Dean Boles:

 

- Expectations lie within their personal coaches’ plan. I think the back to back meets allows for the swimmer to improve on skills, tactics, strategies and overall performances from last week.

 

- I do look forward to improvement and progression and with that we could have some things to smile about. We will be able to confirm the Worlds Team on or just after the 12th.

 

Her på SvømmeSport følger vi naturligvis de danske svømmere i aktion alle fire dage, men du har også mulighed for at smutte forbi siden her, hvor mere information om stævnet fremgår. Se de seneste nyheder

17-03-2018 19:15:29

Cheftræner på Nationalt Træningscenter (NTC), Martin Truijens, fortæller om holdet fra NTC’s træningslejr i Sydafrika

 
16-03-2018 16:30:00

Weekendens stævne er det første i East Kilbride Badet siden istandsættelsen.

 
15-03-2018 14:02:00

Center for Ungdomsstudier (CUR) står bag en undersøgelse, som omhandler, hvorfor piger vælger foreningsidrætten fra. Med udgangspunkt i indsamlet viden og i samarbejde med andre organisationer har CUR udviklet en række redskaber, der gerne skulle optimere eksisterende idrætsmiljøer for piger. 

 
15-03-2018 11:47:29

Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune har vedtaget en forsøgsordning, som sikrer reserverede træningstider i en række badezoner og et havnebassin til sommer. 

 
14-03-2018 21:58:57

Landsholdets Europaturné, som netop er overstået efter FFN Golden Tour i Paris, bød undervejs på to stævner og derimellem en lille teknisk camp i Antwerpen. Landstræner Dean Boles fortæller her om Europaturnéen.