Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

29
Juni
2018
Svømning
SetteColli
Rom
30
Juni
2018
Svømning
DM Årgang Langbane
Bellahøj Svømmestadion
4
Juli
2018
Svømning
EM-junior langbane
Helsinki (FIN)

Glasgow International Swim Meet

 

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Træner til VM i Svømning I Budapest, Ungarn 2017


18-04-2017:
Af: Svømmesport

Sportsafdelingen åbner op for muligheden for at komme i betragtning til en udviklingsposition under VM på langbane!


Med henvisning til udtagelseskriterierne for sommerens VM i svømning i Budapest åbner Sportsafdelingen op for muligheden for at komme i betragtning til en udviklingsposition som associeret træner og bidragsyder til VM-holdets supportteam. 

 

VM holdet rejser til Ungarn på forberedelsestræningslejr den 13. juli 2017. VM afholdes i Budapest i perioden 23. juli 2017 til den 30. juli 2017. Hjemkomst til Danmark vil være den 31. juli 2017.


Vi vil ud fra en helhedsvurdering vægte følgende karakteristika hos ansøgerne:

 

  • Et ønske om at lære og udvikle sig i et samarbejdende miljø med henblik på at præstere bedste muligt i international high performance.
  • Vilje, indstilling og kapacitet til på lang sigt at være træner på nationalt og internationalt niveau.
  • Evner til kortsigtet og langsigtet strategisk tænkning.
  • Dokumenterede podieplaceringer ved danske juniormesterskaber og/eller top-8 placeringer ved danske seniormesterskaber.
  • Færdigheder inden for videoarbejde og performanceanalyse.
  • Efterleve Dansk Svømmeunions Adfærdskodeks og Sportsafdelingens teamkultur, "Et hold, et mål".


Send venligst en motiveret ansøgning, inklusive en kort beskrivelse af dine mål og forventninger til din trænerkarriere, senest 30. april 2017 til sportschef Lars Green Bach på mail lgb@svoem.dk.


Ansøgningen skal være ledsaget af en kort udtalelse fra din klub, der bekræfter at klubben understøtter din deltagelse som et led i kompetenceudviklingen af dig som træner. Ligeledes skal klubben bekræfte, at den er indforstået med at medfinansiere rejsen og opholdet (træningslejren og mesterskabet) med en andel på en tredjedel af de samlede omkostninger – dog maksimalt kr. 10.000,00.


Eventuelle spørgsmål rettes til Landstræner Dean Boles på mail db@svoem.dk– telefon 29206158. Eller til sportschef Lars Green Bach på lgb@svoem.dk– telefon 29206160.

 

I kan her finde opslaget som pdf

 

Se de seneste nyheder

22-06-2018 09:34:00

Rikke Møller Pedersen er netop blevet bachelor og fortæller her om sine gode erfaringer med at være studerende og elitesvømmer på samme tid.
 

 
19-06-2018 20:08:00

NTC-cheftræner, Martin Truijens godkender de danske præstationer under Mare Nostrum, hvor det blev til flere danske podieplaceringer.

 
17-06-2018 16:39:00

Roskilde Fjord dannede rammerne om årets afholdelse af DM på 5 kilometer i åbent vand, der blev svømmet tidligere i dag. 

 
11-06-2018 21:00:00

Lærke Ruby begyndte at svømme Open Water tilbage i 2014. I år skal hun for tredje gange deltage ved det Europæiske Juniormesterskab for Juniorer i Open Water. Målet er klart. Hun drømmer om at blive en af Danmarks bedste. 

 
08-06-2018 08:55:00

Samtidig indstiller klubben samarbejdet med sportschef Ricki Clausen. Læs klubbens udsendte pressemeddelelse her.