Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
April
2018
Svømning
Ullbergstrofén 2018
Göteborg
4
Maj
2018
Svømning
Hjørring Park Vendia Swim Cup 2018
Vandhuset Park Vendia Hjørring
7
Maj
2018
Svømning
Landsholdet
Gloria Tyrkiet

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Startfællesskabet Sigma Swim ophører


16-06-2017 10:20:00:
Af: Nora Thomsen

Svømmeklubberne Allerød og Birkerød, som sammen står bag Sigma Swim har besluttet at opløse samarbejdet.


Nedenstående nyhed fremgår af Sigma Swims hjemmeside:

Det er med stor beklagelse, at Sigma Swim må meddele at startfællesskabet mellem Sigma Swim Birkerød og Sigma Swim Allerød ophører ved udgangen af denne sæson.

Efter mange måneders forsøg på at finde en fælles vej, må vi konstatere at dette ikke er muligt og vi går derfor hver til sit som venner.

I begge klubber vil der nu blive brugt kræfter på at få lavet det bedst mulige set-up til de mange dygtige svømmere som klubberne har. Det bliver en hård tid for begge klubber, men vi er sikre på det nok skal lykkes.

Vi lukker startfællesskabet ned med utrolig mange flotte resultater i bagagen. Det er blevet til mange mesterskaber, til OL, VM og EM deltagelser, flere DHM sejre og vi kan kigge tilbage med stolthed.

Vi benytter lejligheden til at takke for den support og indsats der har været lagt i startfællesskabet af svømmere, trænere og de mange frivillige. Sigma Swim startfællesskabet nåede at runde 19 år.


Evt. spørgsmål til ovennævnte kan rettes til formand for Sigma Swim Birkerød Inga Nørby på telefon 30751854 eller formand for Sigma Swim Allerød Lone Olczyk på telefon 22181766.


 

 

Se de seneste nyheder

22-04-2018 11:29:46

 

Aalborg Svømmeklub deltager med 13 svømmere til DM i basinlivredning, der afholdes i dag, søndag den 22. April, på Bellahøj Svømmestadion. 

 
22-04-2018 11:26:05

Til søndagens DM i indendørs konkurrencelivredning deltager Ronnie Dalsgaard fra KL SLSC. Målsætningen for stævnet er at kvalificere sig til sommerens VM og at sætte to Masters Verdensrekorder. 

 
21-04-2018 08:41:00

Pressemeddelelse: For andet år i træk kunne Helsingør Svømmeklub lade sig hylde som Årets Klub

 
20-04-2018 23:27:00

Andenholdstræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink, har sine svømmeres udviklingsproces i fokus ved weekendens Vestdanske Årgangsmesterskaber.

 
19-04-2018 22:49:50

Pressemeddelelse: Aalborg Svømmeklub, Aalborg Kommune, Elitesport Aalborg og Dansk Svømmeunion indgår en partnerskabsaftale som en del af det langsigtede mål om at fremme vilkårene for international high performance og den dertil hørende talentudvikling i dansk svømmesport.