Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

29
Juni
2018
Svømning
SetteColli
Rom
30
Juni
2018
Svømning
DM Årgang Langbane
Bellahøj Svømmestadion
4
Juli
2018
Svømning
EM-junior langbane
Helsinki (FIN)

Glasgow International Swim Meet

 

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


NM Junior i den kommende weekend


05-07-2017 18:00:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Den 8. og 9. juli afvikles Nordiske Mesterskaber for juniorer på Færøerne, hvor 19 danske svømmere er udtaget. Læs mere her.


Lørdag og søndag deltager 19 unge svømmere i Nordiske Mesterskaber for juniorer i Vágur, Færøerne. 13 af svømmerne blev udtaget på baggrund af deres præstationer ved Danish Open, mens de resterende seks årgangssvømmere blev udtaget efter sidste uges DM Årgang på langbane. 

Den danske trup kan nu se frem til at deltage ved stævnet, hvor det gælder om at levere deres bedste og få en masse ny stævneerfaring med sig videre. 

 

I forbindelse med stævnet har SvømmeSport fået et par kommentarer fra Dansk Svømmeunions talentansvarlig Thomas Stub, der fortæller følgende om det kommende stævne: 

 

- Danmark stiller med et stærkt hold bestående af 19 dygtige svømmer. 13 juniorsvømmer som har kvalificeret sig til Danish Open tilbage i april, og 6 årgangssvømmere som kvalificerede sig i sidste uge til DM Årgang Langbane, og som nu starter deres juniortid med deltagelsen i NM Junior Langbane. Fælles for begge grupper er, at fokus er på at levere gode præstationer og levere deres absolut bedste på dagen.

 

- Jeg er spændt på at se juniorsvømmernes fremgang siden kvalifikationen ved Danish Open, og om årgangssvømmerne er i stand til at foretage justeringer i forhold til deres løb til DM Årgang Langbane, som giver en forbedret præstation til Nordiske Mesterskaber.

 

Mange tak til Thomas Stub. 

 

Det danske NM Junior-hold består af følgende 19 svømmere:

Clara Rybak-Andersen, Gentofte Svømme Klub

Christoffer Harbo Andersen, Søllerød Svømmeklub

Felix Lund, Herlev Svømning

Frederikke Echardt, Triton Ballerup

Johanne Hingebjerg, Hovedstadens Svømmeklub

Julie Krøyer Svendsen, KVIK Kastrup

Karoline Sørensen, Thisted Svømmeklub

Laura Fogh, Hjortshøj Egå Svømning

Louise D. Liboriussen, Viborg Svømmeklub

Lucas Bruun Strøbek, Gentofte Svømme Klub

Marcus Mantzius Mosegaard, Slagelse Svømmeklub

Melanie Eggertsen, Nakskov Svømme Klub

Mille Moeslund Lausen, Aalborg Svømmeklub

Naya Modin Thomsen, Køge Svømmeklub

Nicklas Östman Pedersen, Herlev Svømning

Oskar Lindholm, Lyseng IF

Rebecca Endrup Jacobsen, Viborg Svømmeklub

Victoria Haahr Pallesen, Aalborg Svømmeklub

William Textor Broch, Lyngby Svømmeklub

 

Her på SvømmeSport vil vi fra den 6. til og med den 9. juli have størst fokus på DM, der svømmes på Bellahøj Stadion, hvilket betyder, at der ingen resultatopfølgning fra NM Junior vil være at finde her på siden. Til gengæld kan du smutte forbi Livetiming, hvor resultaterne løbende vil fremgå under stævnet. Se de seneste nyheder

22-06-2018 09:34:00

Rikke Møller Pedersen er netop blevet bachelor og fortæller her om sine gode erfaringer med at være studerende og elitesvømmer på samme tid.
 

 
19-06-2018 20:08:00

NTC-cheftræner, Martin Truijens godkender de danske præstationer under Mare Nostrum, hvor det blev til flere danske podieplaceringer.

 
17-06-2018 16:39:00

Roskilde Fjord dannede rammerne om årets afholdelse af DM på 5 kilometer i åbent vand, der blev svømmet tidligere i dag. 

 
11-06-2018 21:00:00

Lærke Ruby begyndte at svømme Open Water tilbage i 2014. I år skal hun for tredje gange deltage ved det Europæiske Juniormesterskab for Juniorer i Open Water. Målet er klart. Hun drømmer om at blive en af Danmarks bedste. 

 
08-06-2018 08:55:00

Samtidig indstiller klubben samarbejdet med sportschef Ricki Clausen. Læs klubbens udsendte pressemeddelelse her.