Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

27
September
2020
27
September
2020
27
September
2020

Euro Meet

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Michael Hinge gør status på juniorernes Trials 2013


31-03-2013 18:31:25:
Af: Mads Hjorth

Talentudvikler i Dansk Svømmeunion er meget tilfreds med drengene, men havde forventet mere af pigerne.


Svømmesport har i dag fanget talentudvikler Michael Hinge til en snak om det netop overståede Danish Open 2013. Michael er, ligesom sportschef Mikkel von Seelen gav udtryk for i gårsdagens status, yderst tilfreds med drengene, men havde regnet med hurtigere svømning fra pigerne.

 

"Drengene fra årgang 1995 har de seneste fire år lignet en rigtig stærk årgang, og at det lykkedes at få dem med giver tro på medaljer, både individuelt og i holdkapperne. Magnus Westermann så rigtig god ud på 50m fri og 100m fri, og Daniel Steen Andersen har også evnerne til at veksle sin finaleplads på 200m fri ved EJM sidste år til en medalje. Joachim Mortensen viste trods sygdom også god svømning, og de tre sammen giver automatisk gode holdkapmuligheder suppleret med de andre udtagede drenge".

 

For pigerne viste Julie Levisen sig, at være eneste pige med højt nok niveau:

"Julie flytter sig endnu engang, og det er fantastisk at se. Selv efter at have skiftet træningsmiljø. Det giver tro på at hun kan være med hvor det er sjovt.

Det er dog foruroligende, at de øvrige piger ikke har flyttet niveau, og det giver mig store panderynker. Jeg ved kravtiderne har været hårde, men manglende forbedringer hos pigerne er bare ikke godt nok, og det er virkelig ærgeligt.

Måske har nogle af pigerne ramt deres topning forkert, og vi vil holde et vågent øje på weekendens holdmesterskaber, for at se om der skulle være præstationer der kan forsvare en subjektiv udtagelse af en pigeholdkap".

 

Tak til Michael Hinge for sin tid!Se de seneste nyheder

25-09-2020 13:13:00

På sundhedsmyndighedernes anbefaling har regeringen indført en række nye tiltag for at hindre ukontrolleret spredning af Corona-virus, som også har betydning for adfærden i forenings- og klubregi.
 

 
25-09-2020 09:55:56

I Solrød Svømmeklub er konkurrencesvømmerne atter at finde i stævnebukser og konkurrencedragter.

 
24-09-2020 11:53:32

Viden om startspring skal understøtte en langsigtet sportslig udvikling.

 
23-09-2020 08:23:44

Vidensdeling om landsholdsarbejdet skal resultere i vidensbaseret udvikling.

 
21-09-2020 12:23:39

Se her den kommende sportslige strategi og handleplan for dansk svømmesport.