Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

22
November
2019
23
November
2019

EM-kortbane Glasgow

 

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Status på DÅM gr. 2


24-06-2013 20:55:20:
Af: Anna Birkbak

Michael Hinge giver et par kommentarer med på vejen.


I weekenden var der Danske Årgangsmesterskaber for gruppe 2 i Holstebro. Vi har talt med talentudvikler Michael Hinge, der fremhæver nogle forskellige ting:

 

"Når vi taler DÅM gr. 2, er det jo meget unge svømmere. Så helt generelt kan man sige, at det er de små klubbers mesterskab, så svømmerne kommer fra mange forskellige miljøer. Men jeg synes, at Triton Vejle var godt repræsenteret i mange discipliner og på medaljeskamlen. Det er positivt, at klubben ser ud til at være på vej frem efter nogle store strukturelle ændringer. Så kan man håbe på at flere går i samme retning."

 

Er der andre ting, du kan fremhæve ved mesterskabet?

 

"Jeg lagde mærke til, at VAT var stærke, især på drengesiden. De imponerede ved at vinde alle tre holdkapper, hvilket må siges at være toneangivende for årgangen. Det var meget positivt, at de har så stor en bredde."

 

Mange tak til Michael Hinge for kommentarerne.

 

Vil du se resultater for mesterskabet, kan du klikke her - scroll ned på siden, så finder du resultatfilerne.

 

Desuden vil der være DÅM gr. 1 i hele næste uge til DM-L i Bellahøj, hvor også de bedste juniorer og seniorer er repræsenterede. Startlisten til DM finder du her.

 

Efterfølgende vil de bedste årgangssvømmere fra gruppe 1 drage til Island for at svømme Nordiske Årgangsmesterskaber. Du kan se truppen, som er udtaget, via dette link.Se de seneste nyheder

15-11-2019 19:40:00

Dansk Svømmeunion kan i dag præsentere det træner- og lederteam, som skal understøtte de 23 udtagne danske svømmere ved EM på kortbane i Glasgow til december.

 
15-11-2019 09:30:00

Vinderen bliver afsløret ved den årlige sportsgalla ’Sport 2019’ i Jyske Bank BOXEN i Herning den 4. januar. 

 
10-11-2019 21:51:00

Fire aktive dage i bassinet i Esbjerg er afsluttet med udtagelse af 23 svømmere til EM på kortbane samt otte svømmere til NM på kortbane.

 
08-11-2019 18:07:00

Den tidligere elitesvømmer er i dag indehaver af rekorden i at være verdensrekordholder.

 
07-11-2019 07:50:00

De kommende Årgangstræner- og Børnetræneruddannelser har frist for tilmelding henholdsvis den 18. december for Årgangstræneruddannelsen og 11. december for Børnetræneruddannelse.