Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
August
2024
Svømning - Svømmetider
Dualmeet 1, Vejle

DGI-huset Vejle, svømmehal

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


SvømmeSports Vennebog


17-09-2012:

Ta daaa: Så er det frem med folkeskoledigtene og de farvede kuglepenne. SvømmeSport lancerer hermed bogen med vores allerbedste venner!


 

 

Mit navn: Mai Hjelmgaard

Min sport: Konkurrence Livredning

Min klub: VI39 Vallensbæk/VAT-CPH

 

Når jeg bliver 'stor', vil jeg gerne være..: Lige nu går jeg i gymnasiet på Falkonergården og ved ikke lige pt. hvad det skal blive til bagefter. Derfor kan jeg ikke 100% sige hvad jeg gerne vil være når jeg bliver stor! Men jeg ved at jeg gerne vil med til flere mesterskaber i konkurrence livredning. Så jeg går helt sikkert efter at blive verdensmester inden for livredningen!

 

Det skal jeg bruge efteråret på: I dette efterår, skal jeg fokusere på min træning i konkurrence livredning, frem mod VM i Australien! Der skal både trænes i svømmehallen og på stranden.

 

Mit mål for den nye sæson er...: Konkurrencelivredning kræver ikke kun styrke, men også en del teknik. Mine mål i denne sæson er at optimere den tekniske del både inde og udendørs. Der skal trænes hårdt frem mod november.  

 

Min yndlingsdistance/stilart/disciplin: Min yndlingsdisciplin er : På stranden – Surf race (run-swim-run) og : I svømmehallen – 100 m. med finner.  

 

Her skal jeg holde jul: Jeg er så heldig at jeg skal holde jul hos min tante og onkel, sammen med 16 andre skønne familiemedlemmer.  

 

Min næste ferie skal gå til...: Det er sjældent, at jeg er på ferie. Jeg regner med at skulle et varm sted hen sammen med nogle få venner næste sommer.  

 

Jeg elsker, når...: Jeg er sammen med de venner, der står mig nær. Når der er store bølger på stranden. Når der er lækker mad klar efter et hårdt trænings pas. Og når familien er samlet.

 

Jeg kan ikke så godt lide...: Brandmænd og når vandet er under 12 grader og våddragten ligger derhjemme!Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.