Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

19
Januar
2022
20
Januar
2022

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Svømmeklubben TRITON certificeret som Talentudviklingsklub


29-10-2014 10:26:00:
Af: Nora Thomsen

Svømmeklubben, Ballerup Kommune og Dansk Svømmeunion har indgået en ny to-årig aftale omkring klubbens fortsatte talentudvikling.


Den gode nyhed fremgår af nedenstående pressemeddelelse, som SvømmeSport har modtaget.

Som satsningsidrætsgren i Ballerup Kommunes Elitekommune samarbejde er svømmeklubben TRITON nu certificeret som Talentudviklingsklub

 

I de fælles bestræbelser på skabe de rigtige rammer for talentudviklingen for de bedste svømmere gennem Elitekommunesamarbejdet med Ballerup Kommune, hvor Svømme­klub­ben TRITON indgår som satsningsidrætsgren, er der nu indgået en ny 2 årige aftale mellem Dansk Svømmeunion, TRITON og Ballerup Kommune omkring klubbens fortsatte talentudvikling.

 

Sportschefen i Dansk Svømmeunion, Mikkel von Seelen, udtaler om certificeringen af Svømmeklubben Triton. ”Det er et naturligt skridt for Dansk Svømmeunion at forlænge samarbejdet med Triton og Ballerup Kommune. De fysiske rammer omkring East Kilbride er gode, og både klub og kommune prioriterer, at talentudviklingen og de bedste svøm­mere får gode træningsbetingelser. De helt fundamentale ting er derved på plads. Klubben er fortsat interesseret i at udvikle sig i den rigtige retning, så vi tror på, at Triton om et 1-2 år vil stå endnu mere markant på det danske svømme-landkort. Vi ser frem til et samarbej­de om at få en god flok talentfulde svømmere til at udvikle deres potentiale, så vi også fremover ser Triton-svømmere på vores landshold”.

 

I aftalen er der lagt op til nogle forskellige fokusområder, som alle tre parter af aftalen i fællesskab skal støtte op omkring. Det handler bl.a. om en styrket brobygning fra TRITONs svømmeskole til konkurrenceafdelingen for de svømmere, som ønsker at prøve kræfter med den side af svømningen, og dernæst handler det om kompetenceud­vikling af de trænere, som indgår i klubbens samlede talentudvikling fra de yngste konkurrencehold til det øverste niveau i klubben.

 

”På Tritons og vores fortsatte talentudviklings vegne er jeg utrolig glad for, at vi endnu en gang har kunnet indgå en fælles aftale til glæde for vores mange talentfulde svømmere i klubben. Vi ved, at det rette træningsmiljø har stor betydning for, hvor godt talentudvik­lingen i en svømmeklub kan lykkes. Vi er meget glade for de rammer, som vi har i East Kilbride Badet og det samarbejde, som foregår dér med personalet og kommunen generelt. Og vi glæder os til at se effekten af indsatsen omkring brobygningen mellem vores to afdelinger i klubben, og hilser en fortsat kompetenceudvikling af vores konkur­rencetrænere velkommen”, siger formanden for svømmeklubben, Dorthe G. Rigét. Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.