Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Maj
2024
27
Maj
2024
Svømning - Svømmetider
Kravtidsstævne, Aars

Aars Svømmehal og Friluftsbad

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Lotte Friis skifter til Gentofte Svømmeklub


31-10-2014 09:30:00:
Af: Anne Vegeberg Hansen

Landsholdssvømmeren genforenes med den amerikanske træner Chris DeSantis i sin nye klub.


Igennem en periode har Lotte Friis været tilknyttet det nordsjællandske svømmefællesskab Sigma. Men per 1. november vil den 26-årige elitesvømmer repræsentere Gentofte Svømmeklub.

 

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse fredag.

 

Klubskifte ændrer dog ikke på, at Lotte Friis Lotte forbliver i Baltimore, hvor hun sammen med sin træner Bob Bowman forbereder sig til OL i Rio i 2016.

 

Men når hun er i Danmark, vil Gentofte Svømmeklub være hendes klub.

 

Landsholdssvømmeren udtaler i pressemeddelelsen, at hun har behov for at være tilknyttet en klub, hvor hun føler sig hjemme, og som giver hende det bedste miljø socialt såvel som træningsmæssigt for at opnå succes i den internationale konkurrence:

 

- Og det kan Gentofte Svømmeklub tilbyde mig, siger Lotte Friis.

 

Med sit klubskifte bliver Danmarks mest succesrige langdistancesvømmer genforenet med den amerikanske cheftræner Chris DeSantis, som hun kender både fra sin tid i Sigma, men også fra sin amerikanske klub i Baltimore, hvor DeSantis spillede en afgørende rolle i forhold til hendes træning.

 

- Vi meget stolte af at byde Lotte velkommen i Gentofte Svømmeklub, da Lotte netop er en af  de danske sportsstjerner i verdenseliten, der udover sin sport kan meget mere, udtaler Chris DeSantis ifølge pressemeddelelsen.

 

Han påpeger samtidig, at en topsvømmer som Lotte Friis netop er hvad, klubben kan bruge:

 

- Lotte er en fantastisk svømmer, men hun er også er en pige med hjertet det rette sted. Og da vi i Gentofte Svømmeklub netop er i færd med at opbygge en klub, hvor svømmere skal kunne se ud over Danmarks grænser og opnå international succes og resultater, er det vigtigt for os at få en kapacitet som Lotte med på kanten. 

 

- Det er derfor en fantastisk  gave og mulighed, at Lotte netop har valgt Gentofte, og vi ønsker at gøre brug af Lottes erfaring og positive væsen til netop at hjælpe os med at komme dertil, slutter Chris DeSantis. 

Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.