Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
August
2024
Svømning - Svømmetider
Dualmeet 1, Vejle

DGI-huset Vejle, svømmehal

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Jeanette Ottesen rejser til Australien for at træne


10-02-2015 14:30:00:
Af: Anne Vegeberg Hansen

Hvis jeg skal tilbage i super god grundform, skal det ske uden for Danmark, hvor jeg ikke bliver forstyrret, siger landsholdssvømmeren.


Den næste måned vil det ikke være muligt at finde Jeanette Ottesen i hendes vante omgivelser i det Nationale Træningscenter (NTC) i Bellahøj. Den 27-årige elitesvømmer er nemlig rejst til Australien for at træne under sin tidligere NTC-træner, Shannon Rollason, i en måned.

 

- Jeg har først og fremmest valgt at tage en måned til Australien, fordi Shannon er her. Dernæst fordi jeg har brug for at komme lidt væk fra stress og hverdag i Danmark, siger hun til SvømmeSport og tilføjer:

 

- Jeg har en meget travl hverdag, og hvis jeg skal tilbage i super god grundform, skal det ske uden for Danmark, hvor jeg ikke bliver forstyrret. Og så er Australien jo ikke noget dårligt sted.

 

Det er ikke første gang, at Jeanette Ottesen har valgt at pakke kufferten for at tage på en længere træningstur for sig selv i udlandet. Tilbage i 2010 tog hun således til Eindhoven sammen med den hollandske olympiske mester Ranomi Kromowidjojo, ligesom hun tilbage i 2013 var en måned i Miami for at træne med et sprinterhold fra et universitet derover.

 

Denne gang byder rejsen dog også på en mere personlig komponent, fordi det bliver et gensyn med australske Shannon Rollason, der stoppede som NTC-træner to år før tid lige efter VM på kortbane tilbage i december.

 

-  Jeg savner Shannon både som en rigtig god ven og træner, så det bliver helt fantastisk at blive genforenet og arbejde videre fra der, hvor vi slap, siger Jeanette Ottesen og understreger endnu en gang, at hun primært har fokus på at optimere sin grundform, mens hun er down under.

 

- Derudover handler det også om at få finpudset min teknik, som Shannon trods alt kender bedst. Og skal jeg tage en masse sol, tilføjer hun grinende.

 

- Så jeg forventer at komme hjem i god form og blive brun.

 

Således erkender Ottesen også, at selvom at turen primært handler om at træne, så håber hun også, at der bliver tid til andre mere oplevelsesrige og kulturelle aktiviteter, mens hun er i Australien.

 

- Jeg håber, jeg får tid til at prøve skydiving eller bungee jump og så få set en rugby kamp, fortæller hun.

 

Jeanette Ottesen er rejst til Australien sammen med sin britiske kæreste, der også er svømmer, og forventes at vende tilbage til Danmark om knap en måned. 

Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.