Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
August
2024
Svømning - Svømmetider
Dualmeet 1, Vejle

DGI-huset Vejle, svømmehal

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Jeanette Ottesen: Jeg ser frem til at hjælpe eleverne på Vejle Idrætsefterskole


18-02-2015 11:00:00:
Af: Mette F. Pedersen

Fra skoleåret 2016/17 åbner Vejle Idrætsefterskole i samarbejde med Vejle Svømmeklub Triton en ny svømmelinje. Her vil efterskolen få professionel hjælp fra verdensmesteren Jeanette Ottesen.


Vejle Idrætsefterskole tiltrækker idrætstalenter fra Vejles opland og fra hele Danmark til et efterskoleophold med træning på højt niveau på skoleskemaet syv gange om ugen. Efterskolen og det nye samarbejde med svømmeklubben er en del af EliteVejles setup for at skabe gode rammer for idrætstalenter i Vejle.

 

Idrætsefterskolen har indtil videre flere sportslinjer som fodbold, håndbold, atletik, dans og cykling. Men fra skoleåret 2016-2017 vil der også være en svømmelinje. I samarbejde med Vejle Svømmeklub Triton og Jeanette Ottesen skal der skabes nye svømmetalenter i Vejle.

 

”Fra min erfaring som leder af Sportscollege Horsens kender jeg allerede en del til svømmeres træningsrytme og tankegang. Siden dengang har det været min drøm at starte en svømmelinje på Vejle Idrætsefterskole, som i setup og koncept lever op til skolens ambitioner om at levere optimale rammer for udvikling af unge, talentfulde idrætsudøvere, der gerne vil prøve efterskolelivet,” udtaler efterskoleforstander Frank Rasmussen i deres pressemeddelelse.

 

Samarbejde med Vejle Svømmeklub Triton og verdensmester Jeanette Ottesen

 

Vejle Idrætsefterskole samarbejder med lokale idrætsklubber, så eleverne beholder kontakten til klublivet, mens de er på efterskole. Svømmerne på den nye svømmelinje vil træne med hos konkurrenceafdelingen i Vejle Svømmeklub Triton under ledelse af svømmetræner Bjarne Jakobsen.

 

”Vi er gået med i dette samarbejde, fordi vi gerne vil forbedre de bedste unge elitesvømmeres mulighed for at komme på efterskole uden at gå på kompromis med deres svømmeambitioner,” udtaler formand for Vejle Svømmeklub Triton, Ivan Pedersen i deres pressemeddelelse.

 

Vejle Svømmeklub Triton har i forvejen indgået en aftale med verdensmester Jeanette Ottesen i en elitekonsulentfunktion. Men I den kommende tid, vil Jeanette også også hjælpe svømmerne på idrætsefterskolen.

 

foto: Patrick Kraemer

 

"Jeg glæder mig til at se om dette projekt kan skabe nye talenter til dansk svømning, også håber jeg samtidig på at kunne hjælpe en masse unge. Jeg vil være tilknyttet projektet i den udstrækning, at Vejle Idrætsefterskoles bliver en del af miljøet i Vejle Svømmeklub Triton. På den måde vil de selvfølgelig også få gavn af det, som jeg laver for klubben, herunder clinics, som jeg måtte holde i klubben. Jeg forventer, at det bliver sjovt og glæder mig til at kunne gøre en forskel for de unge." fortæller Jeanette Ottesen til SvømmeSport. 

Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.