Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Fra SwimMac til World Cup


27-10-2015 18:37:13:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Efter et veloverstået ophold hos SwimMac i North Carolina, er Daniel Skaaning nu klar til de to World Cups i Doha og Dubai.


Den 2. og 3. samt den 6. og 7. november svømmes der World Cup henholdsvis i Doha og Dubai, og det er med deltagelse fra tre danske svømmere, nemlig Rikke Møller Pedersen (Holbæk Svømmeklub/NTC), Viktor B. Bromer (Aalborg Svømmeklub) og Daniel Skaaning (STT-VAT/NTC).

 

Torsdag kommer Daniel Skaaning hjem fra et veloverstået besøg hos SwimMac i North Carolina, USA, hvor han sammen med Pernille Blume (Gladsaxe Svøm) i tre uger har været under hård træning. Allerede lørdag morgen drager Daniel så igen videre – denne gang til Doha for at deltage i FINA's syvende World Cup.

 

Daniel Skaaning ser frem til at skulle deltage i de to World Cups og mener selv, at opholdet ved SwimMac kan være en fordel.

 

- Mit ophold i SwimMac, tror jeg, vil gøre mine aftenpræstationer meget bedre, fortæller svømmeren. Vi har svømmet rigtig mange hårde træningspas i træk, som kan simulere at svømme hurtigt om morgenen til et stævne, og så gøre det endnu bedre om aftenen.

 

Daniel regner med at skulle svømme 100, 200 og 400 fri både i Doha og Dubai og glæder sig til at skulle deltage og igen komme ud og konkurrere.

 

- Jeg håber meget på at komme til at svømme nogle finaler, men generelt bliver det bare rigtig godt at race igen, fortæller Daniel og fortsætter:

 

- Det bliver mine første konkurrencer siden VM, og med en masse god og hård træning, både derhjemme og i SwimMac, er jeg sikker på, at jeg nok skal svømme nogle gode og hurtige tider.

 

Og selvom dette stævne ikke er en topning eller det klare fokus i sæsonen, bliver det alligevel godt for den garvede svømmer at komme ud og prøve formen af og konkurrere på international plan igen.

 

- For mit vedkommende er World Cup et step på vejen mod Trials, udtaler Daniel. Jeg svømmer ikke noget seriøst kortbane i år grundet OL, så DM bliver også lidt alternativt. Ellers skal formen testes og sommerens rust bankes af.

 

- Det er første konkurrence i sæsonen, så jeg glæder mig til at komme ud og give den gas igen, slutter Daniel af.

 

Husk, at vi her på siden naturligvis bringer resultatopfølgning fra begge World Cups og udover det, kan du også følge de tre danskere og resten af svømmerne på TV2 Sport, hvor de sender finalerne. 
Tags: World Cup

Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.