Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

17
Juni
2024
Svømning - Svømmetider
EM Langbane 2024 - Beograd, Beograd

25. maj - Milan Gale Muškatirović Sports Center

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Stefan Hansen skifter spor efter denne sæson


17-06-2016 11:59:00:
Af: Nora Thomsen

NTC-træneren ønsker nye udfordringer på bassinkanten i et dansk klubmiljø.


Dansk Svømmeunions træner på det Nationale Træningscenter/NTC, Stefan Hansen, har valgt at opsige sin stilling på Bellahøj efter tre års ansættelse. Baggrunden er et ønske om nye udfordringer i et dansk klubmiljø, fortæller den 35-årige træner.

- Det har ikke været nogen nem beslutning at sige stillingen som NTC-træner op. Jeg har haft tre spændende og udviklende år på NTC, som har givet mig værdifuld trænererfaring, som jeg er meget taknemmelig for. At være en del af et stærkt internationalt trænerteam bag nogle af Danmarks stærkeste elitesvømmere er en fantastisk mulighed, og jeg kan ikke understrege nok, hvor meget det har givet mig med i min faglige bagage. De kompetencer, som jobbet har givet mig, glæder jeg mig uendelig meget til at overføre til bassinkanten i et klubmiljø, som er den nye vej jeg nu har valgt at følge. Det handler ikke om at ville vælge NTC fra, men derimod om at have en stærk lyst til at vælge noget nyt til. Og jeg kan ikke få begge dele, derfor synes jeg at tidspunktet at skifte spor er oplagt efter denne sæson.


35-årige Stefan Hansen stopper efter tre års ansættelse på NTC.

Stefan Hansen har for nyligt afsluttet en ITA-eksamen og har med flere års trænerbaggrund opnået en række kompetencer, som Dansk Svømmeunion ærgres over at miste.
 
- Jeg har været glad for at have Stefan med på holdet i Sportsafdelingen, og er naturligvis ærgerlig over, at vores NTC-træner har truffet det valg, han har. Stefan har været en del af NTC i gennem tre år, hvor der er sket flere ændringer – både hvad angår bemanding og rent organisatorisk. Her har Stefan været den gennemgående figur, som trods omskiftelighederne har bevaret fokus og formået at bidrage med en værdifuld indsats for dansk elitesvømnings internationale succes. Jeg har dog samtidig respekt for Stefans ønske om at søge nye udfordringer i det danske klubmiljø, som er noget helt andet end det at være træner på et nationalt træningscenter. Og jeg glæder mig over, at Stefans kompetencer og erfaringer fastholdes i dansk svømmesport, udtaler Dansk Svømmeunions sportschef, Lars Green Bach.  

Stefan Hansen stopper som NTC-træner ved sæsonens udgang. Kort tid herefter starter Stefan Hansen i en stilling som træner i en dansk svømmeklub.  

Dansk Svømmeunion vil besætte trænerstillingen på NTC i forbindelse med implementering af den kommende sportslige strategi og handleplan for dansk svømmesport ”Fra stolte resultater til nye fælles ambitioner” i løbet af andet halvår 2016.
 

For yderligere information kan sportschef Lars Green Bach kontaktes på mobil: 29 20 61 60.
NTC-træner Stefan Hansen kan kontaktes på mobil: 51 44 26 26.Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.