Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

19
Januar
2022
20
Januar
2022

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


”Jeg elsker at konkurrere”


19-03-2017 18:15:00:
Af: Johanne Tolstrup

Som optakt til Danish Open bringer SvømmeSport her et interview med Signe Bro, som har vist rigtig gode takter den seneste tid. Læs med her!


Signe Bro fra Lyngby Svømmeklub/NTC er netop vendt hjem fra den stævne-træningslejr-stævne-tur, som en NTC-trup og en del af seniorlandsholdet deltog i i begyndelsen af marts måned. Især ved turens første stævne, Antwerp Speedo Diamond Race, viste Signe rigtig gode takter, da hun satte store personlige rekorder på både 50, 100 og 200 meter fri. Signes 100 meter fri var blot 4/100 af et sekund over kravtiden til sommerens VM i Budapest og blev desuden kåret til ’Female performance of the meet’.

 

Turen til Belgien og Skotland skulle ses som et led i forberedelserne til forårets højdepunkt Danish Open, hvor toppen af dansk svømning mødes for at kæmpe om podieplaceringer og kvalifikationer til sommerens store mesterskaber. I den forbindelse har SvømmeSport fanget Signe til en snak om forventningerne til netop Danish Open og om, hvad hun ser mest frem til ved at konkurrere ved stævnet:

 

- Jeg ser rigtig meget frem til at se, hvor hurtigt jeg kan svømme, når jeg er nedtrappet og jeg glæder mig til at se, hvor langt min træning kan tage mig. Det er gået meget godt indtil videre, så det bliver sjovt at se, hvad jeg kan gøre nu, fortæller Signe.

 

Ved Danish Open er Signe at finde på startlisten i de kortere crawlløb, som er de løb, hun satser på. Udover hurtige tider i netop 50, 100 og 200 meter fri, så forventer Signe at se en forbedring i den tekniske del af løbene:

 

- Jeg skal svømme 50, 100 og 200 fri, men der har været mest fokus på min 200 fri i forløbet op til Danish Open, fortæller Signe og fortsætter:

 

- Jeg forventer at se en forbedring i min teknik, mit benspark og mine vendinger. Hvis alle disse ting sidder i skabet på dagen, så tror jeg, at der kan ske nogle store og sjove ting.

 

For Signes vedkommende spiller det en afgørende rolle, at det skal være sjovt at konkurrere og det er det, som er målet ved Danish Open:

 

- Mit mål med konkurrencen er at gå ud og have det sjovt. Jeg elsker at konkurrere - netop fordi det er træningen, der afspejler resultaterne. Det, der har fungeret rigtig godt for mig de seneste 6 måneder, er, at jeg har fundet ud af, at hvis jeg har det sjovt og hygger mig til konkurrencen, - og selvfølgelig også er seriøs når det gælder-, så kommer der som regel noget godt ud af det, uddyber Signe og fortæller følgende om de kommende måneder:

 

- Jeg skal svømme Danish Open i begyndelsen af april og ugen efter skal jeg deltage i Swedish Open, hvilket betyder, at jeg har hele påskeferien fri fra træning. Det bliver rigtig dejligt at få slappet lidt af og ladet op til næste periode med træning igen.

 

Mange tak til Signe for interviewet!

 

Hvis du gerne vil vide mere om Danish Open, så kan du med fordel smutte forbi SvømmeSports nyhed fra i går, hvor en masse nyttig information om stævnet er samlet.

 

Derudover vil SvømmeSport i de kommende to uger op til stævnet bringe en masse optaktshistorier med svømmere og trænere, så husk at følge med her på siden! 


Signe Bro, Lyngby Svømmeklub.

Foto: Patrick Kraemer.
Tags: Signe Bro

Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.