Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Marts
2018
Svømning
Bille Cup
Lübeck
12
April
2018
Svømning
Danish Open
Bellahøj Svømmestadion
13
April
2018
Svømning
Herning Open 2018
Herning Svømmehal

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Hovedstadens Svømmeklub forbedrer sig endnu en gang


13-10-2017 15:15:00:
Af: Klaus Bach Christensen

Hovedstandens Svømmeklub har efter weekendens fjerdeplads i Svømmeligaen forbedret sin placering de seneste seks år i træk.


 

Pressemeddelelse udsendt af Hovedstadens Svømmeklub i dag 13. oktober.

 

Hovedstadens Svømmeklub er nu Danmarks fjerdebedste svømmeklub

 

I Svømmeligaen, der er landets fornemste svømmerække, sluttede Hovedstadens Svømmeklub i weekenden 7. – 8. oktober på en sikker fjerdeplads ud af de ni deltagende klubber. Det var en flot forbedring af sidste års overraskende femteplads. Hovedstadens Svømmeklub deltager for kun andet år i Svømmeligaen. 

 

Målet for holdet og trænerteamet var at fastholde sidste års placering som nr. fem. Hovedstadens Svømmeklub formåede endnu et år at levere en stærk holdindsats, hvor hele holdet svømmede flot og kæmpede til det sidste. Fjerdepladsen blev først sikret i det fjerde og sidste stævneafsnit søndag aften. Der var hård kamp med både Gladsaxe og Triton Ballerup under hele stævnet. Sammenlagt vinder Aalborg Svømmeklub foran Sigma og med Kvik Kastrup på tredjepladsen. 

 

Stemningsbillede fra weekendens DM Hold.

Foto: Hovedstadens Svømmeklub

 

Klubdirektør Lars Sørensen udtaler: - Det er faktisk lidt bevægende, at vi i klubben for 6. år i træk forbedrer års placering. I 2011 blev HSK tvangsnedrykket og vi måtte i 2012 starte i 4. division. Det har været en lang rejse, hvor vi nu står styrket med et kæmpe potentiale på vej fra klubbens yngre svømmere. 

 

Cheftræner Olaf Wildeboer hæfter sig særligt ved: Det var virkelig en fantastisk holdindsats og stærk moral af holdet, at de sikrer fjerdepladsen i sidste afsnit. 

Olaf siger videre: - Det næste skridt op til tredjepladsen bliver rigtig svært. Vi er mange point efter nr. 3. Men vi har fået god energi og moral ud at præstere under pres hele stævnet. Nu skal vi være lidt tålmodige og vente på, at de meget stærke talenter vi har på vej udvikler sig til topsvømmere på seniorniveau.

 

Næste vigtige opgave for HSK-svømmerne er DM for juniorer og DM for seniorer. Stævnerne svømmes i starten af november. For seniorsvømmerne er der mulighed for kvalifikation til EM på kortbane, som svømmes i København i december i Royal Arena. 

 

Vedhæftede fotos kan frit benyttes. Ønskes de i højere opløsning, kontakt da Hovedstadens Svømmeklub. 

 

For pressekontakt til Hovedstadens Svømmeklub kan klubdirektør Lars Sørensen kontaktes på tlf.: 3114 6178

 

Med venlig hilsen

Hovedstadens Svømmeklub

 

Lars Sørensen

Klubdirektør

 

Mobil: +45 3114 6178

 

Web: www.hsk.dk

Facebook: www.facebook.com/hovedstadens
Tags: DM Hold

Se de seneste nyheder

22-03-2018 19:23:49

I forrige weekend afholdte sportsafdelingen netværksmøde med partnerskabsklubberne. 

 
17-03-2018 19:15:29

Cheftræner på Nationalt Træningscenter (NTC), Martin Truijens, fortæller om holdet fra NTC’s træningslejr i Sydafrika

 
16-03-2018 16:30:00

Weekendens stævne er det første i East Kilbride Badet siden istandsættelsen.

 
15-03-2018 14:02:00

Center for Ungdomsstudier (CUR) står bag en undersøgelse, som omhandler, hvorfor piger vælger foreningsidrætten fra. Med udgangspunkt i indsamlet viden og i samarbejde med andre organisationer har CUR udviklet en række redskaber, der gerne skulle optimere eksisterende idrætsmiljøer for piger. 

 
15-03-2018 11:47:29

Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune har vedtaget en forsøgsordning, som sikrer reserverede træningstider i en række badezoner og et havnebassin til sommer.