Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Trænerteamet er på plads i Næstved Svømmeklub


02-06-2020 05:47:30:
Af: Klaus Bach Christensen

Mads Maj bliver cheftræner, mens Jonas Frei bliver årgangstræner i den nye sammenlagte eliteafdeling i Næstved Svømmeklub.


Dansk Svømmeunion har modtaget følgende pressemeddelelse fra Næstved Svømmeklub:

 

Nyt stærkt trænerteam på plads i Næstved Svømmeklub

 
Den nye sammenlagte eliteafdeling i Næstved Svømmeklub er glad for at kunne præsentere et nyt stærkt trænerteam, der skal stå i spidsen for det ambitiøse projekt fra d. 1. august 2020.
 
Der har været mange seriøse ansøgere og kandidater, både indenlandske og udenlandske, til Cheftræner-stillingen i Næstved Svømmeklub. Valget for det fremtidige samarbejde er faldet på Mads Maj, der kommer til Næstved Svømmeklub fra Triton Ballerup. Mads bestrider jobbet som elitetræner og sportslig ansvarlig i Triton Ballerup frem til udgangen af juli måned 2020. Inden sin ansættelse i Triton Ballerup var Mads ansat som Cheftræner i Holstebro SvømmeClub, og både i Triton Ballerup og Holstebro SvømmeClub har Mads været med til at skabe svømmere, der har været med på internationalt niveau. Mads bliver hovedansvarlig for Junior/Senior holdet, og skal stå for den fremtidige træningsfilosofi i klubben, samt sørge for at den røde tråd kan trækkes fra Svømmeskolerne og videre op igennem holdene i Eliteafdelingen.
 
Mads Maj siger om ansættelsen i Næstved Svømmeklub: ”Jeg glæder mig meget til at komme i gang med projektet i Næstved. Det virker som en spændende klub med mange gode muligheder. Der er naturligvis mange ting der skal gøres, men jeg ser frem til mange interessante år i byen. Forholdene i og omkring klubben gør, at jeg tror på, at vi kan lave store resultater i fremtiden”.
 
Næstved Svømmeklub har endvidere ansat Jonas Frei, der bliver træner og ansvarlig for Årgangs holdet. Jonas kommer til Næstved Svømmeklub fra Svøm Slagelse Korsør, hvor han i øjeblikket er ansvarlig for klubbens 2. hold frem til udgangen af juni 2020.
 
”Jeg er meget positiv over den nye fusion mellem NIF Svøm og Herlufsholm Svømmeklub, og ser det nye tiltag med én stor fællesklub i Næstved Kommune som det eneste rigtige. En ny klub er en åben chance for nye muligheder, og jeg er meget motiveret for at kunne være med til, at forme den nye klub og dens kultur i en stærk sportslig retning. Med Mads Maj ved roret er jeg sikker på, at Næstved Svømmeklub nok skal placere sig på landkortet”, udtaler Jonas Frei.
 
Fra venstre ses Cheftræner Mads Maj og Årgangstræner Jonas Frei.
Foto: Næstved Svømmeklub.
 
Formanden for konkurrenceudvalget, Nikolaj Nissen, begrunder valgene: ”Vi er superglade for at det er lykkedes os, at få både Mads og Jonas med på holdet. De er begge oplagte kandidater ift. de behov vi står med i Næstved Svømmeklub og vi er derfor ikke et sekund i tvivl om, at de med hver deres kompetencer og erfaring vil bidrage til, at vores svømmere fremadrettet får de mest optimale rammer at træne og udvikle sig i.
Vi er i den grad overbeviste om, at vi med Mads og Jonas, er lykkedes med at finde de rette til at skabe et træningsmiljø i Næstved Svømmeklub, hvor man som svømmer har lyst til at komme til træning hver eneste dag - et træningsmiljø hvor svømmerene vil opleve de hele tiden udvikler sig, og hvor glæden ved svømning hele tiden er i fokus hos den enkelte svømmer”.
 
Formand for NIF Svøm, Sisse Skovly Larsen, supplerer med: ”Jeg er simpelthen så stolt over, at vi i Næstved Svømmeklub har kunnet tiltrække så mange kvalificerede og dygtige ansøgere. Det beviser, at vi med sammenlægningen af NIF Svøm og Herlufsholm Svømmeklub er på vej mod noget rigtig stort.
Der er lagt meget arbejde i at finde det rigtige setup for vores konkurrenceafdeling. Jeg er sikker på, at vi har udarbejdet det rigtige. Mads Maj og Jonas Frei er lige netop de trænere, der med deres personlighed, erfaring og engagement kan være med til at løfte Næstved Svømmeklub med ind i svømmeeliten. Vi ser derfor alle i Næstved Svømmeklub frem til en spændende sæson."
 
Læs mere om fusioneringen af de to sjællandske svømmeklubber her.


 

Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.