Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

18
Juni
2024
Svømning - Svømmetider
DÅMDÅM Galla 2024, Ringe

Idrætscenter Midtfyn, svømmehal

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Carles Subirana Sagristà er ny sportslig elitetræner i Svømmeklubben Triton


03-06-2020 08:42:57:
Af: Klaus Bach Christensen

1. august 2020 tiltræder Carles Subirana Sagristà stillingen som elitetræner for Svømmeklubben Triton.


Dansk Svømmeunion har modtaget følgende pressemeddelelse fra Svømmeklubben Triton:

 

Ny sportslig ansvarlig Elitetræner i Svømmeklubben Triton

 

Det er med stor glæde, begejstring og høje forventninger, at Svømmeklubben Triton kan sige velkommen til Carles Subirana Sagristà, som vores nye sportslige ansvarlige Elitetræner til klubbens junior- og seniorhold. Carles tiltræder i Triton pr. 1. august 2020.
 
Carles Subirana Sagristà har de seneste 3 sæsoner været ansat i A6, hvor han har været træner for klubbens juniorhold og assistent for seniorholdet. Før A6 var Carles ansat i Sigma Swim som ansvarlig juniortræner. Carles er en meget erfaren træner, som gennem de seneste mange sæsoner har haft flere svømmere kvalificeret til adskillige internationale mesterskaber.
 
Vi er meget glade for at kunne byde Carles velkommen til Triton, da han er en af de absolut bedste svømmetrænere i landet og han har en stor erfaring med top-svømning på både nationalt- og internationalt plan.
 
”Med Carles Subirana Sagristà er vi sikre på at have fundet det rigtig match, og vi får en stærk kapacitet på bassinkanten i forhold til vores junior- og seniorsvømmere og vores eliteudviklingsarbejde. Vi har fortsat en ambition om at være repræsenteret i landsholdssystemet og ligge i toppen af dansk svømning. Og det er vi helt sikre på, at Carles med de erfaringer og kompetencer han har, vil kunne opfylde for os.”, udtaler Jesper Waterval, K-ansvarlig i Triton.
 
Fra venstre Carles Subirana Sagristà og klubbens K-ansvarlige Jesper Waterval. 
Foto: Svømmeklubben Triton.
 
Carles skal i samarbejde med klubbens bestyrelse og trænerteamet i konkurrenceafdelingen have fokus på det fortsatte talent- og eliteudviklingsarbejde, hvor Triton i dag indgår i Ballerup Kommunes Elitekommunesamarbejde med Team Danmark som satsningsidrætsgren og desuden har en partnerskabsaftale med SVØM og Ballerup kommune.
 
Vi er sikre på, at Carles kan bidrage positivt til vores samarbejde med Ballerup Kommune, Team Ballerup og SVØM, samt udvikle Tritons konkurrenceafdeling og klubben generelt.
 
Om skiftet til Triton udtaler Carles:
 
“Today I am a sad and happy man – at the same time. I am sad because I have decided to leave A6, a place I have been very happy to represent for the past 3 year. Good times and I will always be proud of you all.
 
But I am also happy and excited for the opportunity to start in Triton Ballerup as the new Elite Head Coach from August 2020. I hope I will be able to live up to a club with long tradition in Danish swimming, great facilities and an environment for the daily work in one pool for all swimmers and training. I hope by time I will be able to transmit my vision: Love for swimming and working hard to give each swimmer the best chances to get success and reach their goals.”
 
Vi byder Carles Subirana Sagristà et kæmpe velkommen til svømmeklubben Triton og ser frem til et fantastisk og langvarigt samarbejde.
 
Sportslige hilsner.
Svømmeklubben Tritons Bestyrelse
 


 

Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.