Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
August
2024
Svømning - Svømmetider
Dualmeet 1, Vejle

DGI-huset Vejle, svømmehal

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Svømmecamp ved EKM i Herning


08-05-2013 09:00:00:
Af: Jakob Staun

KVIK Kastrup fortæller om deres forventninger til EM og svømmecampen


Når EKM løber af stablen 12.-15. december bliver Jyske Bank BOXEN i Herning ramt af svømme-feber. Vi har gjort det muligt for svømmeklubber at tage del i den historiske begivenhed med et særligt favorabelt klubpakke-tilbud.
 

Bliv en del af en særlig camp-ånd på stedet

I samarbejde med Herning Svømmeklub og MCH Messecenter Herning tilbyder vi danske og udenlandske svømmeklubber at ”flytte ind” og blive en del af EM Svømmecampen i en hal midt i MCH Messecenter Herning - lige ved siden af BOXEN. I kommer ikke tættere på location end dette unikke tilbud og vi lover jer, at I vil kunne mærke svømmepulsen døgnet rundt.


Én af de tilmeldte klubber er KVIK Kastrup, der har tilmeldt hele 48 deltagere til EM svømmecampen og dermed er campens største klub i skrivende stund. Klubben fortæller således om deres bevæggrunde for at deltage i svømmecampen:
 

Fra første gang vi i KVIK hørte om, at projektet med at få EM kortbane til Danmark var lykkes, var vi klar over at dette var noget vi skulle have alle vores konkurrence svømmere til at opleve. Da vi endvidere hørte om at Unionen havde fået lavet et oplæg, der omfattede en samlet pakke for deltagelse gik vi straks i gang med at høre om interessen i klubben.
 

Planen er nu at vores Eliteafdeling (A & B holdet) får tilbudt EKM Svømmecampen imens C- drenge og -piger vil blive tilbudt en tur frem og tilbage om lørdagen.

Det er fantastisk, at vi blot skal sørge for transport og vi håber at møde så mange af vores svømmevenner som muligt i hallen og til den omkringliggende hygge.
 

EKM bliver en svømmefest og de færreste af os vil få chancen for at opleve et internationalt mesterskab på dansk grund igen. I KVIK glæder vi os til festen og for alle os, der elsker svømning, er der næppe et bedre sted at være end i Jyske Bank BOXEN i Herning til december.

 

I skrivende stund har mere end 15 danske svømmeklubber tilmeldt sig campen, men der er stadig ledige pladser.
Udnyt denne unikke mulighed for at komme helt tæt på et international senior mesterskab - og oplev EM-festen fra første parket sammen med mange andre 'svømme-gale' danske og udenlandske tilskuere. De danske svømmere skal kunne mærke at de svømmer på hjemmebane, så meld jer til EM Svømmecampen og vær med til at skabe en fantastisk stemning i BOXEN.

 Inkluderet i den samlede klubpakke er billetter til ialt fem svømmeafsnit (fredag aften-søndag aften), to overnatninger samt ialt otte måltider (fredag eftermiddag-frokost søndag).

Læs mere om EM Svømmecampen og om tilmeldingsproceduren.
Tags: EKM 2013

Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.