Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
August
2024
Svømning - Svømmetider
Dualmeet 1, Vejle

DGI-huset Vejle, svømmehal

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Magnus Jàkupsson er startet på NTC.


07-06-2013 09:31:48:
Af: Nora Thomsen

Magnus Jàkupsson fra Vestegnens Aqua Team har flyttet sin daglige træning ind på det Nationale TræningsCenter (NTC) 


Magnus Jàkupsson fra Vestegnens Aqua Team har flyttet sin daglige træning ind på det Nationale TræningsCenter (NTC) og træner nu under ledelse af cheftrænernen der, Shannon Rollason. Den 19-årige ryg svømmer har efter et par ugers prøvetræning og en træningslejr besluttet at fortsætte sin satsning på NTC. Han følger dermed efter sin klubkammerat Daniel Skaaning, som lavede skiftet fra et par måneder siden.  

 

Cheftræner Shannon Rollason er glad for den nye tilgang til centrret og udtaler: Magnus er en svømmer med et godt potentiale. Der ligger stadig meget arbejde for at han bliver en international senior top-svømmer, men han har fået en god ballast med fra sin svømmeopdragelse og har helt sikkert nogle rigtig gode forudsætninger med både hans tekniske formåen, hans statur og så kan han lide at træne. Magnus bliver en vigtig del af det herre miljø vi er ved at få startet op på NTC. 

 

Sportschef i Dansk Svømmeunion lægger vægt på det fornuftige samarbejde der har været omkring Magnus´ overgang til NTC og udtaler således:Vi har haft et fortrinligt samarbejde med VAT omkring Magnus´overgang til NTC. Både klubledelse og cheftræner Annelies Maas og naturligvis Magnus selv har været meget positive i processen. Vi har nu fået tilgang af to store herre talenter dette forår og begge to fra VAT. Det fortæller selvfølgelig også noget om, den kvalitet VAT kan levere og at de formår at fører talenterne rigtig langt. Samtidig synes jeg klubben skal anderkendes for at sætte den enkelte svømmers udvikling i centrum og være en god medspiller, når en svømmer har vist interesse for at træne på centret. 

 

Magnus er født på Færøerne og har gennem sine årgangs og junior år stillet op for Færøerne. Han skifter dog "sports-statsborgerskab" henover sommeren og kan fra august stille op i de rød/hvide landsholds farver. Europamesterskaberne på kortbane til december på hjemmebane i Herning bliver første større betydende konkurrence, hvor det danske landshold kan få glæde af Magnus.  

 

Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.