Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
August
2024
Svømning - Svømmetider
Dualmeet 1, Vejle

DGI-huset Vejle, svømmehal

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Guld, sølv og bronze ved EM i K-livredning søndag!


18-08-2013 21:05:46:
Af: Anna Birkbak

De danske piger leverer toppræstationer på Noordwijk-stranden i Holland.


EM i konkurrencelivredning har fundet sin afslutning her søndag aften. Og det blev som forventet de udendørs discipliner, som danskerne kunne gøre sig gældende i.

 

Således lykkedes det Olivia Burmester at snuppe bronzemedaljen i disciplinen Beach Flags, kun overhalet af to piger fra hhv. Storbritannien og Belgien.

 

Herefter var både Katrine Zinck Leth-Espensen (A-finale) og Julie Fischer Vinther Christensen (B-finale) med i kampen i disciplinen Board Race. Her blev det til en samlet 5. plads til Katrine, mens Julie vinder B-finalen og bliver samlet 9’er.

 

Ronnie Dalsgaard deltog derefter i B-finalen i Løb-Svøm-Løb-konkurrencen, hvor han opnåede en samlet 11. plads. Olivia Burmester opnåede en samlet 19. plads i denne disciplin for kvinder.

 

Og så blev det ellers tid for de danske piger at stå øverst på skamlen. Katrine Zinck Leth-Espensen og Line Præst Lauridsen hev guldmedaljen hjem i deres favoritdisciplin Board Rescue Race. Stort tillykke til pigerne, der har arbejdet hårdt for at optimere dette løb. Pga. tekniske problemer kan vi desværre ikke se, hvilke hold de to piger slog. Det er Kresten Falster vi kan takke for en hurtig update fra Holland!

 

Afsluttende havde vi alle fire piger med i holdkappen Rescue Tube i følgende rækkefølge: Olivia Burmester, Katrine Zinck Leth-Espensen, Line Præst Lauridsen og Julie Fischer Vinther Christensen. De fire piger vinder en super velfortjent sølvmedalje lige efter Italien og foran Storbritannien, og runder dermed stævnet af med Danmarks tredje medalje.

 

Dermed er EM i konkurrencelivredning overstået. Med et hold på kun fire damer og en enkelt herre må man sige, at der er blevet leveret nogle super gode præstationer – hele tre medaljer fordelt på kun fem udendørs discipliner. Til september afholdes de Danske Mesterskaber ved Bellevue, hvor deltagerne ved EM også er at finde.

 

Se flere resultater fra EM i konkurrencelivredning her.Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.