Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
Maj
2018
Svømning
Open Masters Swimming Championship of Latvia
Riga
1
Juni
2018
Svømning
Madwave Cup of Riga
Riga
1
Juni
2018
Svømning
Aarhus Open 2018
AGF

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


”Jeg håber, at det bliver et stævne med højt niveau og god energi”


15-10-2017 10:30:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

I næste weekend venter Swim Cup Amsterdam for en gruppe NTC-svømmere heriblandt Signe Bro, der ser frem til at komme ud og teste formen af.


Som SvømmeSport kunne fortælle i går, tager 12 NTC-svømmere til stævne i Holland i næste uge, hvor Swim Cup Amsterdam venter fra den 20. til og med den 22. oktober.

I den forbindelse har SvømmeSport snakket med Signe Bro (Triton Ballerup/NTC), der er med på holdet. Hun ser frem til at komme ud og se, at den sidste tids træning forhåbentlig har givet pote.

 

- Jeg forventer at se fremgang i de ting, vi har arbejdet på i den daglige træning den sidste måned, fortæller Signe og uddyber om forventningerne til stævnet:

 

- Jeg håber, at det bliver et stævne med højt niveau og god energi, så svømmer jeg bedst. Jeg skal nok få det sjovt sammen med de andre fra holdet og stadig være koncentreret omkring stævnet. Jeg glæder mig til at se, hvad jeg kan efter en lang periode med hård træning.

 

Stævnet, der afholdes på NTC-cheftræner Martin Truijens gamle hjemmebane, bliver godt besøgt af stærke hollandske svømmere, men selvom konkurrencen bliver hård, er det ikke noget, som Signe tænker nærmere over, når hun skal ud til stævnet.

 

- Jeg kan bedst lide ikke at tænke så meget på, hvad de andre kan til stævnet. Det er alligevel ude af min kontrol. Jeg har derfor ikke set startlister, men jeg tænker, der er højt niveau, og jeg håber, jeg kan være med til at kæmpe om de gode pladser, udtaler hun.

 

Stævnet i Holland er placeret cirka en måned før, at det for alvor går løs ved DM i Greve, hvor der blandt andet skal svømmes om kvalifikationen til EM i København til december. Det er dog ikke noget, som Signe lægger alt for meget i ved næste uges stævne.

 

- Det har egentligt ikke den store betydning for mig, at det ligger tæt på DM. Stævnet i Amsterdam er noget helt andet, og her handler det kun om at finpudse min raceplan og se, hvad jeg kan, fortæller Signe og afslutter om forventningerne til DM i Greve i næste måned:

 

- Jeg ser meget frem til DM i Greve. Jeg tror, det bliver sjovt at se, hvor folk er henne i deres proces. Jeg vil selvfølgelig gøre mit for at svømme mig på holdet til december. Det kunne være en fed oplevelse at få med i bagagen.

 

SvømmeSport takker Signe for interviewet.

 

Udover dette interview kan du i SvømmeSports nyhed fra i går læse cheftræner Martin Truijens’ kommentarer til det kommende stævne. Her kan du også finde link til den officielle stævneside med program, løbsoversigt, livetiming og meget mere. 

 

Foto: Patrick Kraemer.Se de seneste nyheder

21-05-2018 08:36:42

Om mindre end en uge deltager EJM-truppen ved Glasgow International Swim Meet som en del af forberedelserne frem mod sommerens Europæiske Juniormesterskab i Helsinki. 

 
20-05-2018 10:41:00

Er du til Open Water eller bare en rigtig vandhund? Så kan du glæde dig over, at 240 danske steder kan byde badegæster velkommen med det velkendte Blå Flag.

 
20-05-2018 07:44:19

EJM-holdet skal deltage ved Glasgow International Swim Meet som en del af deres forberedelse frem mod sommerens Europæiske Juniormesterskab

 
19-05-2018 09:34:43

EJM nærmer sig med begyndende skridt, og i maj måneds sidste weekend drager EJM-holdet til Glasgow. 

 
18-05-2018 22:06:00

Jeanette Ottesen er igen at finde i svømmehallen, hvor hun med familiens opbakning håber at nå sit nye svømmemål.