Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

29
Juni
2018
Svømning
SetteColli
Rom
30
Juni
2018
Svømning
DM Årgang Langbane
Bellahøj Svømmestadion
4
Juli
2018
Svømning
EM-junior langbane
Helsinki (FIN)

Glasgow International Swim Meet

 

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Sara Sylvest ser frem til sit første NM på den internationale scene


28-11-2017 20:55:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

KVIK Kastrup-svømmeren Sara Sylvest deltager i weekenden ved sit første nordiske mesterskab som senior. Læs med her, hvor hun fortæller om forventningerne dertil.


Ved Nordiske Mesterskaber for seniorer, der finder sted i den kommende weekend i Reykjavik, stiller Danmark til start med otte svømmere. Her skal de hver især ud og prøve kræfter af med den internationale konkurrence, jagte de gode tider og repræsentere de danske farver på den nordiske scene.

Sara Sylvest (Svømmeklubben KVIK Kastrup) glæder sig til at komme af sted mod Island, hvor hun for første gang stiller til start ved et nordisk mesterskab uden for Danmark.

 

- Jeg glæder mig rigtig meget til at deltage ved NM senior. Det er mit første nordiske mesterskab, som ikke foregår herhjemme i Danmark. Jeg deltog i 2014 ved NÅM, som blev afholdt i Bellahøj og senest til NJM i 2016 i Kolding, så det bliver sjovt at tage uden for Danmark til et nordisk mesterskab.

 

Sara og de resterende syv NM-svømmere blev udtaget til mesterskabet efter DM i Greve i denne måned, og KVIK Kastrup-svømmeren glæder sig nu til at komme ud og se, om tiden imellem de to stævner har givet noget ekstra til præstationen.

 

- Der er jo ikke gået så længe siden DM, hvor jeg kvalificerede mig til NM, men jeg har arbejdet med nogle småjusteringer til træning som, jeg håber, kan gøre mine tider lidt hurtigere. Og så bliver det jo spændende at komme ud og konkurrere med de andre svømmere og se, hvad jeg har at byde ind med, udtaler Sara og fortæller om forventningerne til stævnet:

 

- Det er jo altid sjovt at komme ud og svømme mod nogle andre, end dem man plejer. Jeg tror, det er sundt at komme ud og se, hvordan andre svømmer og ikke vide, hvor deres svagheder og styrker ligger inden løbet. Jeg glæder mig bare til at komme ud og svømme stærkt og repræsentere Danmark.

Det giver altid et ekstra sus at komme ind i hallen i de danske farver. Der er en helt anderledes stemning til disse mesterskaber i forhold til de danske. Vi svømmere giver os vist altid lidt ekstra, når vi ved, at vi svømmer for Danmark.

 

- NM er jo et skridt på vejen i min internationale karriere, og da jeg kun lige er blevet senior, er jeg egentlig godt tilfreds med at starte ud med NM. Det viser jo, at jeg også kan gøre mig gældende på den internationale scene, nu som senior. Det er altid godt at komme ud og snakke med andre trænere og svømmere, end man plejer. Jeg synes altid, at jeg har nye ting at arbejde med, når jeg kommer hjem, når der har været nye øjne på mig.

 

Afsluttende udtaler Sara:

 

- Jeg ser allermest frem til at komme ud og konkurrere igen og forhåbentlig få nogle nye personlige rekorder med hjem.

 

Mange tak til Sara for interviewet!

 

De resterende syv svømmere, der er udtaget til Nordiske Mesterskaber for seniorer, er:

Andreas Kaas Elmgreen, Lyngby Svømmeklub

Anna Brandt Nielsen, Lyngby Svømmeklub

Cecilie Wiuff, Herlev Svømning

Jacob M. Jørgensen, KVIK Kastrup

Jonas Nervil Kistorp, Lyngby Svømmeklub/NTC

Klara Reeh, Lyngby Svømmeklub

Mikkel Gadgaard, Esbjerg Svømmeklub

 

Privatfoto.

 Se de seneste nyheder

22-06-2018 09:34:00

Rikke Møller Pedersen er netop blevet bachelor og fortæller her om sine gode erfaringer med at være studerende og elitesvømmer på samme tid.
 

 
19-06-2018 20:08:00

NTC-cheftræner, Martin Truijens godkender de danske præstationer under Mare Nostrum, hvor det blev til flere danske podieplaceringer.

 
17-06-2018 16:39:00

Roskilde Fjord dannede rammerne om årets afholdelse af DM på 5 kilometer i åbent vand, der blev svømmet tidligere i dag. 

 
11-06-2018 21:00:00

Lærke Ruby begyndte at svømme Open Water tilbage i 2014. I år skal hun for tredje gange deltage ved det Europæiske Juniormesterskab for Juniorer i Open Water. Målet er klart. Hun drømmer om at blive en af Danmarks bedste. 

 
08-06-2018 08:55:00

Samtidig indstiller klubben samarbejdet med sportschef Ricki Clausen. Læs klubbens udsendte pressemeddelelse her.