Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Marts
2018
Svømning
Bille Cup
Lübeck
12
April
2018
Svømning
Danish Open
Bellahøj Svømmestadion
13
April
2018
Svømning
Herning Open 2018
Herning Svømmehal

Antwerp Diamond Speedo Race

 

FFN Golden Tour Paris

 

Tekst
Tekst


Dean Boles og Thomas Stub evaluerer Nordiske Mesterskaber


04-12-2017 13:40:00:
Af: Laura Rosenkvist Schultz

Et succesfuldt NM for de danske seniorer og juniorer blev søndag aften svømmet færdig. Læs med her, hvor de to trænere evaluerer stævnet. 


8 seniorer og 24 juniorer deltog i den forgangne weekend ved Nordiske Mesterskaber i Reykjavik, Island, hvor de mange danske svømmere præsterede ganske flot.

 

Blandt andet præsterede Danmark målt på point at blive den bedste nation sammenlagt med både seniorer og juniorer. Derudover vandt de røde og hvide farver holdkonkurrencen for juniorer, mens det i seniorernes gruppe var Finland, der løb med sejren der.

Yderligere præsterede Anna Brandt Nielsen (Lyngby Svømmeklub), Karoline Barrett (GTI) og Oskar Lindholm (Lyseng IF) ganske flot, da de blev præmieret for bedste præstation på henholdsvis 50 ryg for seniorer, 50 fri for juniorer og 1500 fri for juniorer.

 

Derudover blev det for for seniorerne i alt til 8 guld, 10 sølv og 2 bronze, mens det for juniorerne blev til 12 guld, 12 sølv og 10 bronze. Udover medaljerne og flere titler som nordiske mestre, formåede de mange svømmere at sætte flere personlige rekorder.

 

SvømmeSport har denne mandag efter weekendens stævne fanget landstræner for seniorerne, Dean Boles, samt ansvarlig træner for juniorene, Thomas Stub, til et par evaluerende kommentarer.

 

Dean Boles udtaler først og fremmest om seniorernes præstation:

 

- The 2017 Nordic Championships for Denmark was quite good. For the senior competition, our seniors performed well, at or better than DM and that was the goal. As well to gain more racing experience in an international setting. This year’s championship for the seniors may have lacked depth with number of competitors in the events but the quality of performance to reach the podium was quite good. The eight member Danish senior team managed a 3rd team place over all. The pressure from the juniors in the preliminaries always added value and fun in the meet. Good job by the juniors to win the Team Championship.

Anna Brandt Nielson had the female performance of the meet.

 

Thomas Stub kommer med følgende kommentarer ovenpå juniorernes præstationer ved stævnet:

 

- Mesterskaberne på Island har været kendetegnet ved en flot indsats af hele det danske hold med rigtig mange gode præstationer og resultater til følge. Jeg vil umiddelbart vurdere, at der er tanket masser af selvtillid i løbet af weekenden og dermed forhåbentligt også masser af motivation for en solid forberedelse og træningsperiode til de kommende store opgaver på langbane med de internationale kvalifikationer ved Danish Open som første store delmål.

 

Mange tak til de to trænere for evalueringen.

 

Du kan se alle resultaterne fra stævnet via linket her. Derudover kan du smutte forbi Facebook-siden Nordic Swimming Championships, hvor du kan finde fine billeder fra weekendens konkurrencer. 

 

Det danske juniorhold ved præmieoverrækkelsen for nationskonkurrencen.Se de seneste nyheder

22-03-2018 19:23:49

I forrige weekend afholdte sportsafdelingen netværksmøde med partnerskabsklubberne. 

 
17-03-2018 19:15:29

Cheftræner på Nationalt Træningscenter (NTC), Martin Truijens, fortæller om holdet fra NTC’s træningslejr i Sydafrika

 
16-03-2018 16:30:00

Weekendens stævne er det første i East Kilbride Badet siden istandsættelsen.

 
15-03-2018 14:02:00

Center for Ungdomsstudier (CUR) står bag en undersøgelse, som omhandler, hvorfor piger vælger foreningsidrætten fra. Med udgangspunkt i indsamlet viden og i samarbejde med andre organisationer har CUR udviklet en række redskaber, der gerne skulle optimere eksisterende idrætsmiljøer for piger. 

 
15-03-2018 11:47:29

Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune har vedtaget en forsøgsordning, som sikrer reserverede træningstider i en række badezoner og et havnebassin til sommer.