Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

14
December
2018
Svømning
DM-H 3. division
Viborg Svømmehal
14
December
2018
Svømning
DM-H Finale Åben Turnering
Gribskov Svømmehal
14
December
2018
Svømning
DM-H 1. Division
Birkerød Svømmehal

NM & NM-Junior 

 

Tekst
Tekst


Victoria Bierre er nu en del af holdet på NTC


21-01-2018 13:59:30:
Af: Freja Marquardt

Victoria Bierre har skiftet sit vante træningsmiljø i GSC ud med NTC. SvømmeSport har talt med hende om, hvordan de første uger har været. 


Victoria Bierre har skiftet sit vante træningsmiljø i GSC ud med NTC. Beslutningen om skiftet er taget efter længere overvejelser og i samråd med både forældre,  sportschef og trænere.  

 

”Jeg har nok altid haft en langsigtet plan om at blive en del af træningsmiljøet på det nationale træningscenter men har ikke før nu følt, at tiden var inde til at tage skridtet. Jeg har været superglad for at svømme i Herlev og Gladsaxe, men jeg er ikke i tvivl om, at NTC har noget særligt at byde på for mig som seniorsvømmer. NTC er nok det bedste og mest elitære svømmemiljø i Danmark, og jeg er både stolt og taknemmelig over at få chancen for at træne med den danske elite på både svømmer- og trænersiden,” siger Victoria Bierre.

 

Efter en velfortjent ferie er Victoria Bierre vendt tilbage til træningen, og har nu prøvet kræfter med sit nye træningsmiljø. Her er hun blevet taget godt imod af både trænere og svømmere, og hun føler allerede nu, at der er et rigtig godt sammenhold på holdet. Selvom det hele stadig er meget nyt, så er GSC-svømmeren slet ikke tvivl om, at det var det rette at gøre.

 

”Jeg er virkelig glad for, at jeg er flyttet på NTC. Træningsmiljøet er rigtig godt, og træningen er både sjov og udfordrende. Det hele er stadig meget nyt og spændende. Jeg har kun haft min hverdag på NTC i lidt over to uger, men jeg synes, at jeg i samarbejde med trænerteamet, svømmeunionen og min skole har fundet en optimal løsning på, at både skole og svømningen kan forenes,” siger Victoria Bierre.

 

 

 

Victoria Bierre fra GSC er nu en fast del af

træningsmiljøet på NTC.

Foto: Dansk Svømmeunion. 

 

 

Skiftet til NTC betyder, at Victoria Bierre får en del mere transporttid, og selvom hun får mere travlt, så er dét det hele værd. Hun er nemlig sikker på at skiftet til NTC vil hæve hendes niveau, og hun finder det utroligt motiverende at være i et miljø, hvor tilgangen til både træning og de omkringliggende aspekter til elitesporten er så professionel.

 

”Jeg har i samarbejde med Martin og Mads allerede fundet nogle indsatsområder, som jeg virkelig skal arbejde med i den kommende sæson. Jeg tror, at NTC’s mere individualiserede træning og mange gode tilbud i form at fysisk og mental træning kan hjælpe mig til at få indfriet mine store sportslige ambitioner,” siger Victoria Bierre.

 

 

SvømmeSport takker Victoria Bierre for interviewet! 

Se de seneste nyheder

14-12-2018 12:37:00

DM for hold 2018 begynder i dag fredag og der konkurreres på livet løs i flere svømmehaller frem til søndag, hvor det endelige resultat foreligger.

 
13-12-2018

De danske svømmere, der deltog ved NM og NM Junior i weekenden leverede stribevis af flotte præstationer.

 
12-12-2018 12:00:00

Canadiske Dean Boles har valgt at stoppe som landstræner for de danske svømmere med udgangen af 2018.  

 
10-12-2018 19:45:00

Prisen gik til Bruno Martiri, som har taget et langt sejt træk for sporten i klubben i 30 imponerende år.

 
10-12-2018 12:25:00

Lørdag havde få danske starter, mens søndag blev dagen, hvor Danmark tog yderligere tre podieplaceringer i form af to bronzemedaljer og en sølvmedalje.