Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

EISM 2019

 

 

Tekst
Tekst


Simon Brøgger Winther bliver træneruddannelses- og ATK-konsulent i Dansk Svømmeunion


26-01-2018 10:22:00:
Af: Nora Thomsen

Simon tiltræder den nye stilling i Sportsafdelingen den 1. april 2018.
 


Dansk Svømmeunion har netop indgået aftale med Simon Brøgger Winther om en nyoprettet treårig projektstilling som træneruddannelses- og ATK-konsulent i Sportsafdelingen. 

 

I Dansk Svømmeunion er der glæde over, at det efter en ansættelsesproces med flere meget velkvalificerede kandidater, er lykkedes at indgå en aftale med Simon Brøgger Winther.Simons hovedopgave bliver at bidrage til at videreudvikle og styrke svømmesportens træneruddannelser (DIF niveau 2-4), samt øge videns- og kompetenceniveauet inden for talentudvikling, talentmiljøer samt målrettet og forsvarlig træning af børn og unge (Aldersrelateret Trænings-Koncept/ATK). Begge dele i samspil med Dansk Svømmeunions medlemsklubber.

 

- Viden, innovation og kompetence er sammen med talentfulde klubmiljøer to af vores fire strategiske pejlemærker for dansk svømmesport i vores sportslige strategi og handleplan. Jeg glæder mig derfor over, at vi nu får mulighed for at bringe ekstra medarbejderressourcer i spil på områderne, så vi i samspil med klubberne kan hæve overliggeren indenfor såvel vores træneruddannelser som talentudvikling og aldersrelateret træning, fortæller sportschef i Dansk Svømmeunion Lars Green Bach og fortsætter:

 

- Jeg ser frem til at få Simon Brøgger Winther med på holdet i Sportsafdelingen. Med en baggrund fra idrætsstudiet på såvel Odense som Københavns Universitet, undervisningserfaring fra universiteterne og Dansk Svømmeunions trænerkurser, samt ikke mindst mange års trænererfaring fra danske klubmiljøer, kommer Simon med både en stærk teoretisk og praktisk erfaring fra det område, som han nu skal være med til at udvikle. Det ser jeg som et godt afsæt for, at dansk svømmesport kan nå ambitionerne på disse områder.      
 


Dansk Svømmeunions kommende træneruddannelses- og ATK-konsulent, Simon Winther.

 

Simon Brøgger Winther siger selv om sit kommende job som træneruddannelses- og ATK-konsulent i Sportsafdelingen:

 

- Jeg er utrolig glad for ansættelsen i unionen, specielt fordi det er et område som jeg brænder for, og hvor jeg føler, at jeg kan bibringe både viden og erfaring til opgaven. Det bliver en helt ny måde at arbejde på for mig, men det tror jeg lige er den udfordring jeg har brug for på nuværende tidspunkt, og jeg glæder mig til at komme i gang.

Dansk Svømmeunions kommende medarbejder er 46 år, bosiddende i Farum med sin familie og kommer fra en stilling som cheftræner hos Hillerød Svømmeklub.

 

For yderligere information kan sportschef i Dansk Svømmeunion, Lars Green Bach, kontaktes på mobil: 29 20 61 60.Se de seneste nyheder

24-04-2019 10:00:00

Dansk Svømmeunion kan med glæde offentliggøre, at de nationale nominerings- og udtagelseskriterier for svømning ved OL 2020 er godkendt af Danmarks Idrætsforbunds bestyrelse.

 
18-04-2019 09:10:00

Dansk Svømmeunion glæder sig over at præsentere det endelig VM-hold, som skal repræsentere Danmark ved mesterskaberne til juli.

 
16-04-2019 18:50:00

Glæde over fysisk trænerteam i verdensklasse.

 
15-04-2019 19:30:00

De danske NTC- og klubsvømmere leverede en række solide præstationer ved forårets andet kvalifikationsstævne, Swim Open Stockholm.

 
15-04-2019 18:20:00

Daniel Skaaning har netop sat dansk rekord på 200m individuel medley.