Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 
14-07-2019 20:00:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

EM-junior i Kazan

 

 

Tekst
Tekst


Af en pressemeddelelse udsendt af Holbæk Svømmeklub fremgår det, at Pernille Blume har skiftet til klubben per 1. februar 2018


02-02-2018 13:49:00:
Af: Nora Thomsen

En fremsendt anmodning om dispensation foreligger i Dansk Svømmeunion. Før denne er behandlet kan et eventuelt klubskifte fra Gladsaxe Svømmeklub til Holbæk Svømmeklub for svømmeren Pernille Blume imidlertid ikke foretages.
 


Holbæk Svømmeklub har udsendt en pressemeddelelse, hvoraf det fremgår, at NTC-svømmeren Pernille Blume per 1. februar 2018 har foretaget klubskifte fra Gladsaxe Svømmeklub til Holbæk Svømmeklub.
Meddelelsen kommer bag på ledelsen i Dansk Svømmeunion som ikke har nået at behandle anmodningen om klubskifte endnu.

- Vi har modtaget en anmodning om dispensation, idet Pernille Blume ønsker at skifte klub på et ikke godkendt tidspunkt af sæsonen. Anmodningen bliver behandlet på det førstkommende bestyrelsesmøde den 21. februar. Det betyder således, at indholdet i omtalte pressemeddelelse fra Holbæk Svømmeklub ikke kan bekræftes af Dansk Svømmeunion i skrivende stund, udtaler sportschef i Dansk Svømmeunion Lars Green Bach. 

Regler om klubskifte for svømmere på NTC fremgår af Tillæg til Dansk Svømmeunions vedtægter (side 9).

Dansk Svømmeunion

 

Se de seneste nyheder

15-07-2019 18:00:00

Danmarksmesterskaberne på langbane 2019 bød på flere dage med spændende svømning og tætte opgør i et flot set-up i Helsingør Svømmehal.

 
15-07-2019 11:00:00

De danske juniorsvømmere leverede rigtig gode præstationer ved weekendens Nordiske Mesterskab for junior- og årgangssvømmere i DGI Huset Vejle.

 
14-07-2019 20:00:00

Det allersidste afsnit ved dette års DM på langbane i Helsingør Svømmehal er netop afviklet, og der var helt til sidste minut en fantastisk stemning og masser af flot svømning. 

 
13-07-2019 20:00:00

Det tredje finaleafsnit ved dette års DM på langbane bød på både flot svømning og intens kamp om mesterskabstitlerne i Helsingør Svømmehal.

 
12-07-2019 20:00:00

Det var endnu et afsnit med en række nervepirrende opgør og højlydt jubel, da fredagens finaleafsnit fandt sted for kort tid siden i Helsingør Svømmehal.