Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
11-02-2019 18:20:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

23
Februar
2019
Svømning
Fördemaster
Flensborg
1
Marts
2019
Svømning
Kronborg Open 2019
Helsingør Svømmehal
8
Marts
2019
Svømning
Øst Junior/Senior, Langbane
East Kilbride Badet

NM & NM-Junior 

 

Tekst
Tekst


”Det er altid rart at blive anerkendt for sit arbejde”


15-02-2018 17:29:47:
Af: Freja Marquardt

Det var en glædelig overraskelse for Mads Hjorth at vinde prisen som Årets Årgangs-/Juniortræner tilbage i 2016. 


Fra den 12. til den 15. April afholdes Danish Open i Bellahøj, og her er det ikke kun kravtider til EM, som der skal svømmes om. I løbet af stævnedagene bliver vinderne af Årets Dame- og Herresvømmer samt Årets Træner og Årets Årgangs-/Juniortræner også hædret.

 

Prisen som Årets Træner og Årets Årgangs-/Juniortræner 2018 går til trænere, som har gjort sig særligt bemærket i løbet af 2017.

 

SvømmeSport har talt med Mads Hjorth som tilbage i 2016 vandt den store hæder at blive udnævnt som årets Årgangs-/Juniortræner. Prisen havde dengang en lidt anden ordlyd og hed i stedet ”Årets Upcoming Træner”. Mads Hjorth var dengang glædeligt overrasket over at vinde prisen, som han fik overrakt at Mick Steen Nielsen.

 

- Det er altid rart at få anerkendelse for det arbejde man udfører. Jeg har været med i gamet i nogle år nu, og har et stykke tid haft en god fornemmelse af, at jeg kunne noget med svømning, så det var en bekræftelse af, at jeg var på vej i den rigtige retning, siger Madst Hjorth 

 

 

 

Mads Hjorth efter at have modtaget prisen som Årets Upcoming Træner tilbage i 2016.

Copyright Stanko Lugonja. 

 

 

Mads Hjorth modtog prisen for sit arbejde med at udvikle træningsmiljøet og niveauet i Odder Svømmeklub. Selvom det var en stor ære at vinde prisen, så betyder anerkendelsen rundt omkring bassinkanten allermest.

 

- Der er nogle visse personer i svømmekredse, hvis anerkendelse betyder mere for mig end at vinde en pris. Der er nogle meget svømmekyndige mennesker rundt omkring på bassinkanterne i Danmark, og når de kommer og giver mig et skulderklap, så betyder det enormt meget, siger Mads Hjorth 

 

Mads Hjorth oplever, at trænerne også er blevet bedre til at give hinanden ros, når de kan se, at de andre udfører et godt stykke arbejde med svømmerne. Og det betyder noget at modtage den anerkendelse, og derfor er det også vigtigt at give den videre.

 

- Jeg synes, at vi trænere er blevet bedre til at give hinanden et skulderklap. Prisen gav mig et lille skub op i hierarkiet, og det gør, at jeg måske nu er i stand til at give andre trænere et skulderklap, som betyder noget, siger Mads Hjorth 

 

Læs her hvordan du indstiller din kandidat til Prisen som Årets Træner og Årets Årgangs-/Juniortræner.

 

SvømmeSport takker Mads Hjorth for interviewet.Se de seneste nyheder

11-02-2019 18:20:00

Den danske OL-guldvinder Pernille Blume har i begyndelsen af året fået foretaget en vellykket operation for at få lukket et mindre hul ved hjertet.

 
11-02-2019 09:17:00

Martin Bang Christensen har de forgangne to weekender forberedt sig til Grand Prix i Rostock - det resulterede i en flot førsteplads ved tysk tårnmesterskab.

 
05-02-2019 10:01:00

Du kan godt begynde at glæde dig. Der er præcis to måneder til, at de første svømmere hopper i vandet ved Danish Open, som i år har fået helt nyt format.

 
01-02-2019 17:04:00

Partnerskabet mellem H2Odense, Odense Kommune og Dansk Svømmeunion skal blandt andet resultere i et styrket strategisk fokus på processen fra talentudvikling til international high performance, udviklingsplaner for konkurrencetrænerne samt bidrag, der skal styrke samspillet mellem træningsmiljøerne på Fyn.

 
01-02-2019 13:53:00

De kommende tre uger venter tre stævner for 20-årige Martin, som har afgørende betydning for udspringerens mulighed for deltagelse ved de kommende store internationale mesterskaber.