Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

21
December
2018
Svømning
Dutch Open Swimming Championships
Tilburg
25
Januar
2019
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
26
Januar
2019
Svømning
Limfjords Cup 2019
Struer Energi Park

NM & NM-Junior 

 

Tekst
Tekst


”Det er altid rart at blive anerkendt for sit arbejde”


15-02-2018 17:29:47:
Af: Freja Marquardt

Det var en glædelig overraskelse for Mads Hjorth at vinde prisen som Årets Årgangs-/Juniortræner tilbage i 2016. 


Fra den 12. til den 15. April afholdes Danish Open i Bellahøj, og her er det ikke kun kravtider til EM, som der skal svømmes om. I løbet af stævnedagene bliver vinderne af Årets Dame- og Herresvømmer samt Årets Træner og Årets Årgangs-/Juniortræner også hædret.

 

Prisen som Årets Træner og Årets Årgangs-/Juniortræner 2018 går til trænere, som har gjort sig særligt bemærket i løbet af 2017.

 

SvømmeSport har talt med Mads Hjorth som tilbage i 2016 vandt den store hæder at blive udnævnt som årets Årgangs-/Juniortræner. Prisen havde dengang en lidt anden ordlyd og hed i stedet ”Årets Upcoming Træner”. Mads Hjorth var dengang glædeligt overrasket over at vinde prisen, som han fik overrakt at Mick Steen Nielsen.

 

- Det er altid rart at få anerkendelse for det arbejde man udfører. Jeg har været med i gamet i nogle år nu, og har et stykke tid haft en god fornemmelse af, at jeg kunne noget med svømning, så det var en bekræftelse af, at jeg var på vej i den rigtige retning, siger Madst Hjorth 

 

 

 

Mads Hjorth efter at have modtaget prisen som Årets Upcoming Træner tilbage i 2016.

Copyright Stanko Lugonja. 

 

 

Mads Hjorth modtog prisen for sit arbejde med at udvikle træningsmiljøet og niveauet i Odder Svømmeklub. Selvom det var en stor ære at vinde prisen, så betyder anerkendelsen rundt omkring bassinkanten allermest.

 

- Der er nogle visse personer i svømmekredse, hvis anerkendelse betyder mere for mig end at vinde en pris. Der er nogle meget svømmekyndige mennesker rundt omkring på bassinkanterne i Danmark, og når de kommer og giver mig et skulderklap, så betyder det enormt meget, siger Mads Hjorth 

 

Mads Hjorth oplever, at trænerne også er blevet bedre til at give hinanden ros, når de kan se, at de andre udfører et godt stykke arbejde med svømmerne. Og det betyder noget at modtage den anerkendelse, og derfor er det også vigtigt at give den videre.

 

- Jeg synes, at vi trænere er blevet bedre til at give hinanden et skulderklap. Prisen gav mig et lille skub op i hierarkiet, og det gør, at jeg måske nu er i stand til at give andre trænere et skulderklap, som betyder noget, siger Mads Hjorth 

 

Læs her hvordan du indstiller din kandidat til Prisen som Årets Træner og Årets Årgangs-/Juniortræner.

 

SvømmeSport takker Mads Hjorth for interviewet.Se de seneste nyheder

14-12-2018 12:37:00

DM for hold 2018 begynder i dag fredag og der konkurreres på livet løs i flere svømmehaller frem til søndag, hvor det endelige resultat foreligger.

 
13-12-2018

De danske svømmere, der deltog ved NM og NM Junior i weekenden leverede stribevis af flotte præstationer.

 
12-12-2018 12:00:00

Canadiske Dean Boles har valgt at stoppe som landstræner for de danske svømmere med udgangen af 2018.  

 
10-12-2018 19:45:00

Prisen gik til Bruno Martiri, som har taget et langt sejt træk for sporten i klubben i 30 imponerende år.

 
10-12-2018 12:25:00

Lørdag havde få danske starter, mens søndag blev dagen, hvor Danmark tog yderligere tre podieplaceringer i form af to bronzemedaljer og en sølvmedalje.