Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 
14-07-2019 20:00:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

EM-junior i Kazan

 

 

Tekst
Tekst


”Det er altid rart at blive anerkendt for sit arbejde”


15-02-2018 17:29:47:
Af: Freja Marquardt

Det var en glædelig overraskelse for Mads Hjorth at vinde prisen som Årets Årgangs-/Juniortræner tilbage i 2016. 


Fra den 12. til den 15. April afholdes Danish Open i Bellahøj, og her er det ikke kun kravtider til EM, som der skal svømmes om. I løbet af stævnedagene bliver vinderne af Årets Dame- og Herresvømmer samt Årets Træner og Årets Årgangs-/Juniortræner også hædret.

 

Prisen som Årets Træner og Årets Årgangs-/Juniortræner 2018 går til trænere, som har gjort sig særligt bemærket i løbet af 2017.

 

SvømmeSport har talt med Mads Hjorth som tilbage i 2016 vandt den store hæder at blive udnævnt som årets Årgangs-/Juniortræner. Prisen havde dengang en lidt anden ordlyd og hed i stedet ”Årets Upcoming Træner”. Mads Hjorth var dengang glædeligt overrasket over at vinde prisen, som han fik overrakt at Mick Steen Nielsen.

 

- Det er altid rart at få anerkendelse for det arbejde man udfører. Jeg har været med i gamet i nogle år nu, og har et stykke tid haft en god fornemmelse af, at jeg kunne noget med svømning, så det var en bekræftelse af, at jeg var på vej i den rigtige retning, siger Madst Hjorth 

 

 

 

Mads Hjorth efter at have modtaget prisen som Årets Upcoming Træner tilbage i 2016.

Copyright Stanko Lugonja. 

 

 

Mads Hjorth modtog prisen for sit arbejde med at udvikle træningsmiljøet og niveauet i Odder Svømmeklub. Selvom det var en stor ære at vinde prisen, så betyder anerkendelsen rundt omkring bassinkanten allermest.

 

- Der er nogle visse personer i svømmekredse, hvis anerkendelse betyder mere for mig end at vinde en pris. Der er nogle meget svømmekyndige mennesker rundt omkring på bassinkanterne i Danmark, og når de kommer og giver mig et skulderklap, så betyder det enormt meget, siger Mads Hjorth 

 

Mads Hjorth oplever, at trænerne også er blevet bedre til at give hinanden ros, når de kan se, at de andre udfører et godt stykke arbejde med svømmerne. Og det betyder noget at modtage den anerkendelse, og derfor er det også vigtigt at give den videre.

 

- Jeg synes, at vi trænere er blevet bedre til at give hinanden et skulderklap. Prisen gav mig et lille skub op i hierarkiet, og det gør, at jeg måske nu er i stand til at give andre trænere et skulderklap, som betyder noget, siger Mads Hjorth 

 

Læs her hvordan du indstiller din kandidat til Prisen som Årets Træner og Årets Årgangs-/Juniortræner.

 

SvømmeSport takker Mads Hjorth for interviewet.Se de seneste nyheder

15-07-2019 18:00:00

Danmarksmesterskaberne på langbane 2019 bød på flere dage med spændende svømning og tætte opgør i et flot set-up i Helsingør Svømmehal.

 
15-07-2019 11:00:00

De danske juniorsvømmere leverede rigtig gode præstationer ved weekendens Nordiske Mesterskab for junior- og årgangssvømmere i DGI Huset Vejle.

 
14-07-2019 20:00:00

Det allersidste afsnit ved dette års DM på langbane i Helsingør Svømmehal er netop afviklet, og der var helt til sidste minut en fantastisk stemning og masser af flot svømning. 

 
13-07-2019 20:00:00

Det tredje finaleafsnit ved dette års DM på langbane bød på både flot svømning og intens kamp om mesterskabstitlerne i Helsingør Svømmehal.

 
12-07-2019 20:00:00

Det var endnu et afsnit med en række nervepirrende opgør og højlydt jubel, da fredagens finaleafsnit fandt sted for kort tid siden i Helsingør Svømmehal.