Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes af Dansk Svømmeunion, men styres i det daglige af Klaus Bach Christensen og Freja Marquardt Østergaard. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

21
December
2018
Svømning
Dutch Open Swimming Championships
Tilburg
25
Januar
2019
Svømning
Reykjavik International Games
Reykjavik
26
Januar
2019
Svømning
Limfjords Cup 2019
Struer Energi Park

NM & NM-Junior 

 

Tekst
Tekst


Maj Howardsen ser frem til at skulle ud og race


02-03-2018 16:03:26:
Af: Freja Marquardt

De danske landsholdssvømmere rejser i dag afsted på en mindre europæisk rundtur, som vil strække sig over de kommende ti dage. Maj Howardsen ser frem til hele turen men specielt til at skulle ud og race. 


Seniorlandsholdet skal de kommende ti dage på en mindre tur rundt i Europa. Først til Diamond Speedo Race i Antwerpen, hvorefter de bliver nogle dage i Antwerpen for at afholde en kort teknisk træningslejr, inden turen sluttes af med FFN Golden Tour i Paris.

 

Med på turen er Maj Howardsen fra Sigma Swim Allerød, og hun har glædet sig til at skulle afsted.

 

- Det er altid specielt at være afsted som repræsentant for Danmark. De andre svømmere og trænere som er med udviser altid et stort gåpåmod og professionalisme, som kun kan smitte. Det er inspirerende, og det er samtidigt med til, at jeg får set min svømning fra nye perspektiver. Og så har vi det jo bare altid helt vildt sjovt sammen, siger Maj.

 

For Maj er det specielt de to stævner, Diamond Speedo Race i Antwerpen og FFN Golden Tour i Paris, som hun ser frem til.

 

- Det er naturligvis ved stævnerne, at mit største fokus ligger. Stævnetræningen er vigtig, og derfor håber jeg at få en masse stævnemeter i kroppen som forberedelse til Danish Open i april måned. Det er helt perfekt med to stævner til at få fart i kroppen. Og så er det at race nu engang det sjoveste, siger Maj. 

 

 

Maj Howardsen ser frem til at skulle teste stævneformen og få kigget på sin tekniske udvikling på den kommende Europaturné

Copyright magicpdk 

 

 

I mellem de to stævner, fra den 5. til den 8. marts, er hun sammen med resten af landsholdet på en teknisk træningslejr i Antwerpen. Det er ikke første gang landsholdet er på teknisk træningslejr der, og det skyldes, at stedet giver en unik mulighed for at videofilme svømmerne.

  

- Jeg ser frem til træningslejren i Antwerpen, fordi jeg får mulighed for at se, om jeg har udviklet mig på nogle af teknikpunkter, som jeg har arbejdet med siden sidste teknikcamp. Det er specielt udviklingen i min crawl- og butterflyteknik som jeg ser frem til at få kigget på. Der er altid noget nyt, som kan forbedres. Og så er det et plus, at jeg i ti dage har mulighed for at svømme på langbane, da det ikke er en mulighed, jeg har i hverdagen, siger Maj.

 

Efter træningslejren drager holdet videre til Paris, hvor de skal deltage i FFN Golden Tour fra den 9.-11. Marts. Her støder NTC-svømmerne, som netop er hjemvendt fra træningslejr i Sydafrika, til resten af landsholdet.

 

Du kan læse mere landsholdets Europaturné her.

 

SvømmeSport dækker naturligvis stævnerne og ønsker landsholdet en god tur. Tak til Maj Howardsen for interviewet.  

Se de seneste nyheder

14-12-2018 12:37:00

DM for hold 2018 begynder i dag fredag og der konkurreres på livet løs i flere svømmehaller frem til søndag, hvor det endelige resultat foreligger.

 
13-12-2018

De danske svømmere, der deltog ved NM og NM Junior i weekenden leverede stribevis af flotte præstationer.

 
12-12-2018 12:00:00

Canadiske Dean Boles har valgt at stoppe som landstræner for de danske svømmere med udgangen af 2018.  

 
10-12-2018 19:45:00

Prisen gik til Bruno Martiri, som har taget et langt sejt træk for sporten i klubben i 30 imponerende år.

 
10-12-2018 12:25:00

Lørdag havde få danske starter, mens søndag blev dagen, hvor Danmark tog yderligere tre podieplaceringer i form af to bronzemedaljer og en sølvmedalje.