Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
11-02-2019 18:20:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

23
Februar
2019
Svømning
Fördemaster
Flensborg
1
Marts
2019
Svømning
Kronborg Open 2019
Helsingør Svømmehal
8
Marts
2019
Svømning
Øst Junior/Senior, Langbane
East Kilbride Badet

NM & NM-Junior 

 

Tekst
Tekst


Maj Howardsen ser frem til at skulle ud og race


02-03-2018 16:03:26:
Af: Freja Marquardt

De danske landsholdssvømmere rejser i dag afsted på en mindre europæisk rundtur, som vil strække sig over de kommende ti dage. Maj Howardsen ser frem til hele turen men specielt til at skulle ud og race. 


Seniorlandsholdet skal de kommende ti dage på en mindre tur rundt i Europa. Først til Diamond Speedo Race i Antwerpen, hvorefter de bliver nogle dage i Antwerpen for at afholde en kort teknisk træningslejr, inden turen sluttes af med FFN Golden Tour i Paris.

 

Med på turen er Maj Howardsen fra Sigma Swim Allerød, og hun har glædet sig til at skulle afsted.

 

- Det er altid specielt at være afsted som repræsentant for Danmark. De andre svømmere og trænere som er med udviser altid et stort gåpåmod og professionalisme, som kun kan smitte. Det er inspirerende, og det er samtidigt med til, at jeg får set min svømning fra nye perspektiver. Og så har vi det jo bare altid helt vildt sjovt sammen, siger Maj.

 

For Maj er det specielt de to stævner, Diamond Speedo Race i Antwerpen og FFN Golden Tour i Paris, som hun ser frem til.

 

- Det er naturligvis ved stævnerne, at mit største fokus ligger. Stævnetræningen er vigtig, og derfor håber jeg at få en masse stævnemeter i kroppen som forberedelse til Danish Open i april måned. Det er helt perfekt med to stævner til at få fart i kroppen. Og så er det at race nu engang det sjoveste, siger Maj. 

 

 

Maj Howardsen ser frem til at skulle teste stævneformen og få kigget på sin tekniske udvikling på den kommende Europaturné

Copyright magicpdk 

 

 

I mellem de to stævner, fra den 5. til den 8. marts, er hun sammen med resten af landsholdet på en teknisk træningslejr i Antwerpen. Det er ikke første gang landsholdet er på teknisk træningslejr der, og det skyldes, at stedet giver en unik mulighed for at videofilme svømmerne.

  

- Jeg ser frem til træningslejren i Antwerpen, fordi jeg får mulighed for at se, om jeg har udviklet mig på nogle af teknikpunkter, som jeg har arbejdet med siden sidste teknikcamp. Det er specielt udviklingen i min crawl- og butterflyteknik som jeg ser frem til at få kigget på. Der er altid noget nyt, som kan forbedres. Og så er det et plus, at jeg i ti dage har mulighed for at svømme på langbane, da det ikke er en mulighed, jeg har i hverdagen, siger Maj.

 

Efter træningslejren drager holdet videre til Paris, hvor de skal deltage i FFN Golden Tour fra den 9.-11. Marts. Her støder NTC-svømmerne, som netop er hjemvendt fra træningslejr i Sydafrika, til resten af landsholdet.

 

Du kan læse mere landsholdets Europaturné her.

 

SvømmeSport dækker naturligvis stævnerne og ønsker landsholdet en god tur. Tak til Maj Howardsen for interviewet.  

Se de seneste nyheder

11-02-2019 18:20:00

Den danske OL-guldvinder Pernille Blume har i begyndelsen af året fået foretaget en vellykket operation for at få lukket et mindre hul ved hjertet.

 
11-02-2019 09:17:00

Martin Bang Christensen har de forgangne to weekender forberedt sig til Grand Prix i Rostock - det resulterede i en flot førsteplads ved tysk tårnmesterskab.

 
05-02-2019 10:01:00

Du kan godt begynde at glæde dig. Der er præcis to måneder til, at de første svømmere hopper i vandet ved Danish Open, som i år har fået helt nyt format.

 
01-02-2019 17:04:00

Partnerskabet mellem H2Odense, Odense Kommune og Dansk Svømmeunion skal blandt andet resultere i et styrket strategisk fokus på processen fra talentudvikling til international high performance, udviklingsplaner for konkurrencetrænerne samt bidrag, der skal styrke samspillet mellem træningsmiljøerne på Fyn.

 
01-02-2019 13:53:00

De kommende tre uger venter tre stævner for 20-årige Martin, som har afgørende betydning for udspringerens mulighed for deltagelse ved de kommende store internationale mesterskaber.