Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
 
14-07-2019 20:00:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

EM-junior i Kazan

 

 

Tekst
Tekst


Maj Howardsen ser frem til at skulle ud og race


02-03-2018 16:03:26:
Af: Freja Marquardt

De danske landsholdssvømmere rejser i dag afsted på en mindre europæisk rundtur, som vil strække sig over de kommende ti dage. Maj Howardsen ser frem til hele turen men specielt til at skulle ud og race. 


Seniorlandsholdet skal de kommende ti dage på en mindre tur rundt i Europa. Først til Diamond Speedo Race i Antwerpen, hvorefter de bliver nogle dage i Antwerpen for at afholde en kort teknisk træningslejr, inden turen sluttes af med FFN Golden Tour i Paris.

 

Med på turen er Maj Howardsen fra Sigma Swim Allerød, og hun har glædet sig til at skulle afsted.

 

- Det er altid specielt at være afsted som repræsentant for Danmark. De andre svømmere og trænere som er med udviser altid et stort gåpåmod og professionalisme, som kun kan smitte. Det er inspirerende, og det er samtidigt med til, at jeg får set min svømning fra nye perspektiver. Og så har vi det jo bare altid helt vildt sjovt sammen, siger Maj.

 

For Maj er det specielt de to stævner, Diamond Speedo Race i Antwerpen og FFN Golden Tour i Paris, som hun ser frem til.

 

- Det er naturligvis ved stævnerne, at mit største fokus ligger. Stævnetræningen er vigtig, og derfor håber jeg at få en masse stævnemeter i kroppen som forberedelse til Danish Open i april måned. Det er helt perfekt med to stævner til at få fart i kroppen. Og så er det at race nu engang det sjoveste, siger Maj. 

 

 

Maj Howardsen ser frem til at skulle teste stævneformen og få kigget på sin tekniske udvikling på den kommende Europaturné

Copyright magicpdk 

 

 

I mellem de to stævner, fra den 5. til den 8. marts, er hun sammen med resten af landsholdet på en teknisk træningslejr i Antwerpen. Det er ikke første gang landsholdet er på teknisk træningslejr der, og det skyldes, at stedet giver en unik mulighed for at videofilme svømmerne.

  

- Jeg ser frem til træningslejren i Antwerpen, fordi jeg får mulighed for at se, om jeg har udviklet mig på nogle af teknikpunkter, som jeg har arbejdet med siden sidste teknikcamp. Det er specielt udviklingen i min crawl- og butterflyteknik som jeg ser frem til at få kigget på. Der er altid noget nyt, som kan forbedres. Og så er det et plus, at jeg i ti dage har mulighed for at svømme på langbane, da det ikke er en mulighed, jeg har i hverdagen, siger Maj.

 

Efter træningslejren drager holdet videre til Paris, hvor de skal deltage i FFN Golden Tour fra den 9.-11. Marts. Her støder NTC-svømmerne, som netop er hjemvendt fra træningslejr i Sydafrika, til resten af landsholdet.

 

Du kan læse mere landsholdets Europaturné her.

 

SvømmeSport dækker naturligvis stævnerne og ønsker landsholdet en god tur. Tak til Maj Howardsen for interviewet.  

Se de seneste nyheder

15-07-2019 18:00:00

Danmarksmesterskaberne på langbane 2019 bød på flere dage med spændende svømning og tætte opgør i et flot set-up i Helsingør Svømmehal.

 
15-07-2019 11:00:00

De danske juniorsvømmere leverede rigtig gode præstationer ved weekendens Nordiske Mesterskab for junior- og årgangssvømmere i DGI Huset Vejle.

 
14-07-2019 20:00:00

Det allersidste afsnit ved dette års DM på langbane i Helsingør Svømmehal er netop afviklet, og der var helt til sidste minut en fantastisk stemning og masser af flot svømning. 

 
13-07-2019 20:00:00

Det tredje finaleafsnit ved dette års DM på langbane bød på både flot svømning og intens kamp om mesterskabstitlerne i Helsingør Svømmehal.

 
12-07-2019 20:00:00

Det var endnu et afsnit med en række nervepirrende opgør og højlydt jubel, da fredagens finaleafsnit fandt sted for kort tid siden i Helsingør Svømmehal.