Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
15-04-2019 18:20:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

26
April
2019

EISM 2019

 

 

Tekst
Tekst


Stor tilfredshed efter netværksmøde


22-03-2018 19:23:49:
Af: Freja Marquardt

I forrige weekend afholdte sportsafdelingen netværksmøde med partnerskabsklubberne. 


Lørdag d. 10 marts afholdte sportsafdelingen netværksmøde for partnerskabsklubberne. Mødet blev holdt i Odense, og inviteret var partnerskabsklubberne og deres respektive kommuner.

 

Formålet med mødet var at klubber, forbund og kommuner kan lære af hinanden, og tage de gode erfaringer med hjem og bruge det i deres videre samarbejde.

 

Med til netværksmødet var blandt andet Morten Brønnicke, bestyrelsesmedlem fra Køge Svømmeklub, og han var godt tilfreds med udbyttet. Tidligere har han kun deltaget ved elitenetværksmøder mellem klubben, kommunen og Dansk Svømmeunion, og netværksmødet fungerede ifølge ham godt, fordi alle parter i partnerskabsklubberne  var samlet i et rum, og der blev derfor åbnet op for at flere vinkler kunne anskues og mere læring hentes hjem.

 

Derudover var det også en god mulighed for at høre om, hvad der lykkedes rundt omkring i de andre partnerskabsklubber.

 

 - Der er rigtig meget, som vi har taget med hjem. Det giver en ny helt ny indfaldsvinkel på, hvordan vi fremadrettet kan få samarbejdet mellem Køge Svømmeklub og Køge Kommune til at fungere, siger Morten Brønnicke.

 

Specielt var Morten Brønnicke begejstret for at høre om H2Odense. 

 

 - Det var interessant at høre om, hvordan man i Odense har tacklet, kommunikeret og fundet en fælles løsning, og hvordan de er lykkedes med at få samlet ressourcerne. Det er god læring for os alle at høre om. Det vigtigste er jo at vi alle i fremtiden bliver bedre til at være mere løsningsorienterede, og der er startfællesskabet i Odense et glimrende eksempel, siger Morten Brønnicke.

 

Den del af programmet var Allan Jørgensen fra Helsingør Kommune, der ligeledes deltog ved forrige lørdags netværksmøde, også begejstret for, selvom det for Helsingør Kommune ikke er relevant at tænke i sammenlægning af klubber. Men det var et interessant erfaringsindspark.

 

- Der var en god dynamik og synergi ved at have kommune, svømmekliv og specialforbund samlet i et lokale, sådan at udviklingsopgaverne kunne belyses fra alle sider af, siger Allan Jørgensen.

 

Udover Allan Jørgensen deltog også Nathalie Ahl fra Helsingør Talent og Elite, og hun var også glad for deltagelsen ved og udbyttet af netværksmødet.

 

- Den afsluttende workshop, der handlede om det ansvar, rollefordeling og de opgaver som Svøm står overfor, gav rigtig god mening at tage i et forum, hvor alle tre elementer – klub, kommune og forbund – var samlet, siger Nathalie Ahl.  

 

Allan Jørgensen oplevede, at netværksmødet gav rig mulighed for at samle inspiration til generel klubudvikling, når man ser på eksempelvis strategiudvikling, og netværksmøderne mellem partnerskabsklubberne er noget, som fremadrettet vil være højt prioriteret i Helsingør Kommune.

 

SvømmeSport takker Allan Jørgensen, Nathalie Ahl og Morten Brønnicke for interviewet! 

 

Se de seneste nyheder

18-04-2019 09:10:00

Dansk Svømmeunion glæder sig over at præsentere det endelig VM-hold, som skal repræsentere Danmark ved mesterskaberne til juli.

 
16-04-2019 18:50:00

Glæde over fysisk trænerteam i verdensklasse.

 
15-04-2019 19:30:00

De danske NTC- og klubsvømmere leverede en række solide præstationer ved forårets andet kvalifikationsstævne, Swim Open Stockholm.

 
15-04-2019 18:20:00

Daniel Skaaning har netop sat dansk rekord på 200m individuel medley.

 
10-04-2019 15:38:00

De danske seniorsvømmere har igen i år en sidste mulighed for at kvalificere sig til VM, når der i de kommende dage afholdes kvalifikationsstævne i Stockholm.