Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
03-06-2019 16:30:00
 
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

20
Juni
2019

EISM 2019

 

 

Tekst
Tekst


Winnie Faber kåret som Årets Træner 2018


13-04-2018 18:50:52:
Af: Freja Marquardt

Winnie Faber, cheftræner for H2Odense, er netop blevet kåret som Årets Træner 2018. Det blev hun til stående klapsalver fra alle tilstedeværende i Bellahøj Svømmestadion. Prisen blev uddelt sammen med prisen for "Årets Årgangs-/Juniortræner" inden fredagens finaleafsnit til Danish Open. 


Fredag aften inden finaleafsnittet blev priserne for "Årets Årgangs-/Juniortræner" og "Årets Træner 2018" uddelt. Priserne uddeles af Dansk Svømmeunion og DSTS, og det er udelukkende medlemmer fra DSTS som har kunnet stemme på de nominerede. Priserne uddeles til de trænere, som har gjort sig særligt bemærkede i 2017, og som derfor fortjener at blive hædret for deres resultater og præstationer fra det foregående år. 

 

Den fine hæder som "Årets Træner 2018" gik til Winnie Faber, cheftræner i H2Odense. 

 

René Thomsen, formand for DSTS, fortalte, inden vinderen blev afsløret, hvilke begrundelser der lå bag valget.

 

- Igennem de sidste mange år, har vinderen af "Årets Træner" givet klubbens niveau et markant løft, og at der under træneren har været flere svømmere, der har vudnet Danske Mesterskaber og som har kvalificeret sig til Internationale Mesterskaber. 

 

René Thomsen nævnte desuden også, at vinderen var blevet indstillet af sine egne svømmere. 

 

Om den store hæder sagde Winnie Faber efterfølgende selv:

 

I was absolutely not ready for this. I never expected a nomination because I’m just doing what I love. I knew, I was nominated, but I thought, I had no chance in this race when the other nominees are so talented. It's a great honour, and it strengthens me to know that I'm doing a good job. Especially because it's my colleagues who have voted for me. I want to thank everyone for this great honour. 

 

Med prisen som "Årets Træner" følger en statuette, og René Thomsen håber også, at det giver en lyst til at dele ud af de gode erfaringer, som ligger bag præstationen.

 

Dansk Svømmeunion har udsendt følgende pressemeddelelse om "Årets Træner 2018" og "Årets Årgangs-/Juniortræner 2018". Den kan læses her.

 

Prisen som  "Årets Årgangs-/Juniortræner" gik til Jon Langberg fra Svømmeklubben A6. Du kan læse mere om årets vinder her

 

Winnie Faber sammen med Jon Langberg, der vandt prisen som "Årets Årgangs-/Juniortræner 2018". 

Copyright: Jesper Nielsen - STTFOTO

 

Inden finaleafsnittet begynder lørdag aften vil "Officialprisen 2018" og "Talentprisen 2018" blive uddelt, mens "Årets Damesvømmer 2018" og "Årets Herresvømmer 2018" uddeles søndag inden finaleafsnittet skydes igang. 

 Se de seneste nyheder

17-06-2019 12:00:00

Fem danske landsholdssvømmere har netop overstået Mare Nostrum i Barcelona med ganske respektable resultater.

 
12-06-2019 16:15:00

Dansk Svømmeunion kan i dag offentliggøre, at det nuværende træner-team på unionens og Team Danmarks Nationale Træningscenter (NTC) i svømning ændres.

 
03-06-2019 16:30:00

Ved den første udgave af FINA’s nye stævnekoncept, Champions Swim Series, viste Pernille Blume flotte takter mod verdens absolutte elite.

 
28-05-2019 14:30:00

Dansk Svømmeunion kan i dag præsentere den associeret træner, der er valgt til VM-holdets supportteam.

 
28-05-2019 09:30:00

Nivå Svømmeforening har præmiere på Familiesvømning i Øresund