Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
11-02-2019 18:20:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

23
Februar
2019
Svømning
Fördemaster
Flensborg
1
Marts
2019
Svømning
Kronborg Open 2019
Helsingør Svømmehal
8
Marts
2019
Svømning
Øst Junior/Senior, Langbane
East Kilbride Badet

NM & NM-Junior 

 

Tekst
Tekst


Jon Langberg er Årets Årgangs-/Juniortræner 2018


13-04-2018 18:51:00:
Af: Klaus Bach Christensen

Til stående klapsalver i Bellahøj Svømmestadion blev A6-træneren hædret for prisen og titlen som Årets Årgangs-/Juniortræner.


De seneste to år har Dansk Svømmeunion og Dansk Svømmetræner Sammenslutning (DSTS) afholdt Dansk Svømme Award. I år bliver hæderseventet ikke afholdt, men det betyder naturligvis ikke, at priserne som blandt andet Årets Kvinde- og Herresvømmer ikke skal uddeles. 

 

Fredag aften blev den første pris overrakt til Danish Open, hvilket var prisen som Årets Årgangs-/Juniortræner. Prisen blev overrakt af formand for DSTS, René Thomsen, som udtalte, at prisen i år blandt andet blev vundet på baggrund af flere års juniorresultater svømmet på den absolut største scene. Derfor var det da også en tilfreds og smilende Jon Langberg, som umiddelbart efter ceremonien udtalte.

 

- Det betyder rigtig meget for mig, og særligt fordi jeg vinder en pris, som mine kollegaer rundt omkring i det danske svømmemiljø synes, jeg skulle vinde eftersom de har stemt på mig. Prisen kunne jeg ikke have vundet uden mine svømmere, for det er jo i sidste ende deres resultater, som jeg er indstillet på grund af. 

 

Jon Langberg er Årets Årgangs-/Juniortræner 2018. Ved hans side står Årets Træner Winnie Faber.

Copyright: Jesper Nielsen - STTFOTO

 

I løbet af 2017 blev en af Jon Langbergs svømmere, Julie Kepp Jensen, nummer fem til VM for juniorer på 50 meter fri, mens hun til EM for juniorer vandt en flot sølvmedalje på samme distance. Julie Kepp Jensen er nu blevet seniorsvømmer, og Jon Langberg glæder sig til at arbejde videre med sin nye seniorsvømmer og sine andre svømmere. 

 

- Nu handler det om at få holdet klar til DM. Der skal den naturligvis gave fuld gas, og jeg ser meget frem til de næste måneders arbejde med mine svømmere. For Julies vedkommende handler det om at videreføre de gode takter, som hun viste til EM i Royal Arena, når hun skal til EM senere på sommeren, siger Jon Langberg og uddyber om sine fremtidige trænerambitioner.

 

- Det er et stort skulderklap at blive anerkendt for mine kompetencer og resutater som juniortræner. Nu handler det om at opnå samme resultater som seniortræner.

 

Winnie Faber, der er cheftræner i H2Odense, vandt prisen som Årets Træner. Det er første gang, at en kvinde har modtaget denne pris. Du kan læse mere om hendes reaktion ovenpå ceremonien herSe de seneste nyheder

11-02-2019 18:20:00

Den danske OL-guldvinder Pernille Blume har i begyndelsen af året fået foretaget en vellykket operation for at få lukket et mindre hul ved hjertet.

 
11-02-2019 09:17:00

Martin Bang Christensen har de forgangne to weekender forberedt sig til Grand Prix i Rostock - det resulterede i en flot førsteplads ved tysk tårnmesterskab.

 
05-02-2019 10:01:00

Du kan godt begynde at glæde dig. Der er præcis to måneder til, at de første svømmere hopper i vandet ved Danish Open, som i år har fået helt nyt format.

 
01-02-2019 17:04:00

Partnerskabet mellem H2Odense, Odense Kommune og Dansk Svømmeunion skal blandt andet resultere i et styrket strategisk fokus på processen fra talentudvikling til international high performance, udviklingsplaner for konkurrencetrænerne samt bidrag, der skal styrke samspillet mellem træningsmiljøerne på Fyn.

 
01-02-2019 13:53:00

De kommende tre uger venter tre stævner for 20-årige Martin, som har afgørende betydning for udspringerens mulighed for deltagelse ved de kommende store internationale mesterskaber.