Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

17
November
2019
17
November
2019

EM-kortbane Glasgow

 

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Gode præstationer af Laura Valore ved EM Junior i udspring


01-07-2019 14:50:00:
Af: Nora Thomsen

Særligt på 3m sprang danskeren fra Hovedstadens Svømmeklub en fremragende konkurrence.


I den forgangne uge blev der afholdt Europamesterskaberne i udspring for juniorer i Kazan, Rusland - med dansk deltagelse af Laura Valore fra Hovedstadens Svømmeklub/HSK. Med i Kazan var også Lauras træner Marianne Hern.
 

Det europæiske niveau i udspring er meget højt, og det var derfor nogle spændende konkurrencer, hvor der virkelig skulle springes optimalt for at være med om finalepladserne.

 

Fredag sprang Laura 1m og gjorde en udmærket indsats. Laura havde samme sværhedsgrad i sine spring som de andre i konkurrencen, og størstedelen af feltet lå meget tæt gennem de i alt ni runder. Laura udførte nogle meget smukke spring, men missede desværre også et par. Med pointscoren 307,7 sluttede danskeren som nummer 16 blot fem point fra en finaleplads.


Laura Valore klar på 3m søndag i Kazan.

På sidstedagen af mesterskaberne, søndag, deltog Laura i konkurrencerne på 3m. Laura lå her noget under på sværhedsgrad i forhold til de fleste i feltet, og der skulle derfor springes optimalt for at være med i kampen. Laura sprang en fremragende konkurrence, og satte otte ud af ni spring flot i vandet. I en så stærk konkurrence, skulle der dog bruges ni gode spring for at gå videre, og Laura placerede sig på en 14. plads med 335,35 point - 10 point fra finalen. En stærk indsats, som Laura kan være stolt af.


Med ovenstående præstationer har Laura afsluttet sin tid som deltager ved EM for juniorer. Tre gange har Laura deltaget ved Europamesterskaberne i udspring for juniorer. Fra januar 2020 bliver Laura senior udspringer. 
 

Det er en tilfreds træner og ikke mindst springer, der drager hjem fra det russiske med en masse oplevelser og erfaring i bagagen.


En glad dansker oven på mesterskabernes resultater. Forud venter sommerferien og efter jul en ny tid som senior.

- Jeg glæder mig til næste sæson, hvor vi skal arbejde videre med nogle sværere spring på 3m, og så håber jeg selvfølgelig på at kunne kvalificere mig til senior-EM næste år, men feltet i Europa er stærkt, så vi får se, udtaler Laura Valore fra Kazan.

 

Der er dermed et spændende år i vente for den danske udspringer fra HSK. Først venter dog en velfortjent sommerferie.Se de seneste nyheder

15-11-2019 19:40:00

Dansk Svømmeunion kan i dag præsentere det træner- og lederteam, som skal understøtte de 23 udtagne danske svømmere ved EM på kortbane i Glasgow til december.

 
15-11-2019 09:30:00

Vinderen bliver afsløret ved den årlige sportsgalla ’Sport 2019’ i Jyske Bank BOXEN i Herning den 4. januar. 

 
10-11-2019 21:51:00

Fire aktive dage i bassinet i Esbjerg er afsluttet med udtagelse af 23 svømmere til EM på kortbane samt otte svømmere til NM på kortbane.

 
08-11-2019 18:07:00

Den tidligere elitesvømmer er i dag indehaver af rekorden i at være verdensrekordholder.

 
07-11-2019 07:50:00

De kommende Årgangstræner- og Børnetræneruddannelser har frist for tilmelding henholdsvis den 18. december for Årgangstræneruddannelsen og 11. december for Børnetræneruddannelse.