Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
16-01-2020 08:41:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Januar
2020
25
Januar
2020

Euro Meet

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Forventningsfuld dansk landstræner


03-12-2019 11:31:00:
Af: Klaus Bach Christensen

EM-truppen forbereder sig på det sidste og finpudser de afgørende detaljer.


Umiddelbart efter formiddagens træningspas fangede SvømmeSport landstræner Stefan Hansen til en kort snak om humøret i landsholdslejren.

 

- Stemningen er god og tilpas afslappet. Der er selvfølge nogle, der begynder at blive lidt spændte nu. I går havde vi en lang rejsedag, men jeg fornemmer, at der stille og roligt kommer styr på tingene i dag.

 

Se videointerview med landstræner Stefan Hansen her.

 

EM-holdet er i denne omgang stort og tæller hele 23 svømmere, hvilket ifølge landstræneren kan blive en fordel for svømmerne.

 

- Der er mange til at støtte hinanden, og jeg tror, de sammen får nogle rigtig gode erfaringer. Nogle af svømmerne har leveret på øverste hylde, mens andre er her for første gang. Den gruppedynamik det skaber, er jeg sikker på, at vi kan få noget ud af i forhold til at styrke vores præstationer under EM.

 

Landstræner Stefan Hansen glæder sig til EM begynder i morgen.

Foto: Patrick Kraemer

 

Som et resultat af EM-holdets størrelse stiller Danmark umiddelbart til start i samtlige holdkapper, hvilket Stefan Hansen ser frem til.

 

- Jeg glæder mig til at se svømmerne svømme holdkapper, og på den måde vise sammenhold og den her unikke ting, som det er for en svømmer at kæmpe for sit land sammen med sine holdkammerater.

 

Senere på dagen var hele EM-holdet samlet til et afsluttende holdmøde. Mødet blev afsluttet med et stærkt kampråb 3-4-GO Danmark, hvilket vidner om, at de danske svømmere er klar fra start, når det første indledende afsnit ved EM Kortbane 2019 begynder i morgen.
Tags: EMK 2019

Se de seneste nyheder

22-01-2020 13:26:00

Partnerskabet skal blandt andet være med til at styrke setuppet omkring de bedste svømmere i Sigma Swim, kompetenceudvikle trænerne samt bidrage til udvikling af samspillet mellem træningsmiljøerne i området om den lokale talentudvikling. 
 

 
20-01-2020 09:16:00

Bliv bedre til at støtte dit barn og få gode råd med hjem når Janne R. Mortensen, Mental Motion, kommer med oplæg herom ved DM Årgang i Gladsaxe.

 
16-01-2020 08:41:00

Vi har en god nyhed til alle forældre til unge talenter i dansk svømmesport.

 
13-01-2020 09:40:00

Den nye træner har en spændende ”atletprofil” at byde ind med i trænerteamet og er samtidig den første kvindelige træner på NTC. 

 
09-01-2020 07:23:00

Opsigelsen skyldes et ønske i familien om at vende hjem til Island oven på 13 år i Danmark.