Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
16-01-2020 08:41:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

24
Januar
2020
25
Januar
2020

Euro Meet

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Cheftræner i Aalborg Svømmeklub Eyleifur Johannesson stopper ved sæsonens afslutning


09-01-2020 07:23:00:
Af: Nora Thomsen

Opsigelsen skyldes et ønske i familien om at vende hjem til Island oven på 13 år i Danmark.


Pressemeddelelse udsendt af Aalborg Svømmeklub onsdag den 8. januar:

 

Aalborg Svømmeklub meddeler, at de kort før nytår har modtaget besked fra cheftræner Eyleifur Johannesson om, at han efter eget ønske fratræder sin stilling ved afslutningen af sæson 2019/2020. Når sæsonen er afsluttet, flytter Eyleifur med sin familie tilbage til hjemlandet Island.

Formand John Larsen udtaler, at det er med beklagelse, men forståelse, at han har modtaget Leifis ønske om at fratræde sin stilling som cheftræner i AS efter 13 år på posten. Leifi har i denne periode været stærkt medvirkende til at løfte niveauet for svømning i såvel Aalborg, som hele Danmark til nye højder. Der er i denne periode opnået nogle fantastiske resultater såvel nationalt som internationalt, og disse resultater har Leifi sin meget store andel i.

Leifi udtaler: ”Det har været en svær beslutning at tage, men den føles rigtig. I 2007 flyttede jeg med min familie til Aalborg for at prøve noget nyt, og udvikle os i vores job. Den gang var det en 5 års plan med tanke om at flytte tilbage til Island i 2012, men vi blev så glade for Aalborg, klubben og de mennesker vi har arbejdet sammen med igennem hele perioden, at vi nu har været her yderligere 8 år. Beslutningen er taget ud fra familiens behov, for at give vores børn muligheden for at vokse op på Island, og lære familien bedre at kende, samt bruge mere tid med familie. Jeg synes også, det er et godt tidspunkt for Aalborg Svømmeklub at få en ny person med friske ideer ind, og jeg har valgt at give beskeden nu, så klubben har optimale rammer i forhold til at finde den rigtige til jobbet”.

Aalborg Svømmeklubs bestyrelse er påbegyndt processen omkring rekruttering af en ny cheftræner.

Henvendelse vedr. denne pressemeddelelse rettes til formand John Larsen på tlf. 40 41 28 23.

Aalborg den 8. januar 2020
Bestyrelsen i Aalborg Svømmeklub. 

Se de seneste nyheder

22-01-2020 13:26:00

Partnerskabet skal blandt andet være med til at styrke setuppet omkring de bedste svømmere i Sigma Swim, kompetenceudvikle trænerne samt bidrage til udvikling af samspillet mellem træningsmiljøerne i området om den lokale talentudvikling. 
 

 
20-01-2020 09:16:00

Bliv bedre til at støtte dit barn og få gode råd med hjem når Janne R. Mortensen, Mental Motion, kommer med oplæg herom ved DM Årgang i Gladsaxe.

 
16-01-2020 08:41:00

Vi har en god nyhed til alle forældre til unge talenter i dansk svømmesport.

 
13-01-2020 09:40:00

Den nye træner har en spændende ”atletprofil” at byde ind med i trænerteamet og er samtidig den første kvindelige træner på NTC. 

 
09-01-2020 07:23:00

Opsigelsen skyldes et ønske i familien om at vende hjem til Island oven på 13 år i Danmark.