Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

Euro Meet

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Fejlagtig annoncering af Dansk juniorrekord


06-03-2020 10:30:00:
Af: Thomas Stub

Grundet fejl i rekordregistreringen på Dansk Svømmeunions hjemmeside blev der ved en fejl beklageligvis annonceret en Dansk juniorrekord for piger til Gentofte Svømmeklub i forbindeldse med Øst junior/senior langbanemesterskaber 2020.


Grundet en beklagelig menneskelig fejl i forbindelse med opdateringen af de Danske juniorrekorder på Dansk Svømmeunions hjemmeside, blev der søndag aften i forbindelse med Øst junior/senior langbanemesterskaber i Ballerup annonceret at Gentofte Svømmeklubs piger havde sat en dansk juniorrekord i 4x100 holdmedley for piger. 

 
Det er viste sig dog kort efter ikke at være tilfældet.
Rekorderne på Dansk Svømmeunions hjemmeside og dermed i stævneprogrammet var ikke korrekt opdateret og derfor opstod den fejlagtige annoncering.
 
Rekorden tilhører retteligt Svømmeklubben KVIK Kastrups piger og er sat tilbage i sommeren 2017 ved Danmarksmesterskaberne på langbane i Bellahøj Svømmestadion.
 
Fejlen er nu rettet og Sportsafdelingen beklager naturligvis fejlen over for alle involverede og i særdeleshed overfor Genfofte Svømmeklubs juniorpiger.
Se den opdaterede rekordoversigt her.
 
Med venlig hilsen
 
Sportsafdelingen
 

Se de seneste nyheder

25-09-2020 13:13:00

På sundhedsmyndighedernes anbefaling har regeringen indført en række nye tiltag for at hindre ukontrolleret spredning af Corona-virus, som også har betydning for adfærden i forenings- og klubregi.
 

 
25-09-2020 09:55:56

I Solrød Svømmeklub er konkurrencesvømmerne atter at finde i stævnebukser og konkurrencedragter.

 
24-09-2020 11:53:32

Viden om startspring skal understøtte en langsigtet sportslig udvikling.

 
23-09-2020 08:23:44

Vidensdeling om landsholdsarbejdet skal resultere i vidensbaseret udvikling.

 
21-09-2020 12:23:39

Se her den kommende sportslige strategi og handleplan for dansk svømmesport.