Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

Euro Meet

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


COVID 19 (corona): Status på afholdelse af Danish Open/DMJ


11-03-2020 09:05:00:
Af: Nora Thomsen

Dansk Svømmeunion følger myndighedernes anvisninger – p.t. er det planen at afholde stævnet.


I forlængelse af myndighedernes skærpede anbefalinger for at inddæmme og forsinke spredningen af corona-virus kommer denne opdatering vedrørende Danish Open/DMJ i Taastrup Svømmehal den 28. marts – 1. april.

Med udgangspunkt i myndighedernes anbefalinger i skrivende stund (10. marts 2020), er det fortsat Dansk Svømmeunions plan at afholde Danish Open/DMJ. Situationen medfører imidlertid en række ændringer, der ikke vedrører selve stævnets afvikling i bassinet, men derimod har betydning for omgivelserne og adfærden i svømmehallen.
 

 • Der bliver alene adgang til stævnet for svømmere, trænere, holdledere og officials. Hertil også adgang for på forhånd godkendte og akkrediterede VIP-gæster og medier ud fra en samlet vurdering af antallet af tilstedeværende i svømmehallen.
   

 

 • Forældre og andre, der kunne have lyst til at overvære stævnet bedes blive hjemme og følge stævnet via resultaterne på livetiming.dk eller følge stævnet live via livestreaming. Se mere på www.svømmetider.dk via linket: https://xn--svmmetider-1cb.dk/staevne/?8159
   

 

 • Personer, der har været i et af myndighederne definerede risikoområder, skal følge myndighedernes anbefalinger.
   

 

 • Svømmere, trænere, holdledere og officials, der føler sig syge, bedes blive hjemme.
   

 

 • Alle tilstedeværende til stævnet skal følge god håndhygiejne samt undgå fysisk kontakt - herunder håndgivning, kram, high fives med mere.
   

 

 • Der vil ikke blive givet håndtryk ved stævnets præmieoverrækkelser.
   

 

 • Der vil til stævnet være opstillet sprit-dispensere, som alle tilstedeværende bedes benytte for at opretholde god håndhygiejne.


God hygiejne er den allerbedste metode til at forebygge smitte med ny corona-virus. Det gælder både med hensyn til at beskytte sig selv og i høj grad med henblik på at beskytte andre.

Dansk Svømmeunion henstiller på det kraftigste til, at alle tilstedeværende ved Danish Open følger myndighedernes anbefalinger, så alle på den måde bidrager til en god og forsvarlig afvikling af Danish Open 2020.

Dansk Svømmeunion følger naturligvis udviklingen løbende. Såfremt der ændres i myndighedernes anvisninger, der har betydning for afvikling af en event som Danish Open, vil Dansk Svømmeunion straks handle derefter.

Danish Open er et vigtigt stævne for dansk svømning, og vi er derfor parate til at gøre hvad, der skal til, for at kunne afvikle stævnet inden for de rammer myndighederne opstiller. Også selvom det må betyde, at vi må ændre på stævnets organisering eller form.

Vi beder trænere, svømmere med flere om løbende at holde sig orienteret på Dansk Svømmeunions hjemmeside: https://www.svoem.org/Aktuelt/Corona/
 

Læs mere om Danish Open
 

Vigtig side med opdateringer om COVID 19: www.coronasmitte.dk   

Se de seneste nyheder

25-09-2020 13:13:00

På sundhedsmyndighedernes anbefaling har regeringen indført en række nye tiltag for at hindre ukontrolleret spredning af Corona-virus, som også har betydning for adfærden i forenings- og klubregi.
 

 
25-09-2020 09:55:56

I Solrød Svømmeklub er konkurrencesvømmerne atter at finde i stævnebukser og konkurrencedragter.

 
24-09-2020 11:53:32

Viden om startspring skal understøtte en langsigtet sportslig udvikling.

 
23-09-2020 08:23:44

Vidensdeling om landsholdsarbejdet skal resultere i vidensbaseret udvikling.

 
21-09-2020 12:23:39

Se her den kommende sportslige strategi og handleplan for dansk svømmesport.