Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

Euro Meet

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Beckmann og Ipsen sætter ord på coronaudbrud


18-03-2020 13:02:00:
Af: Klaus Bach Christensen

Med løb, styrketræning og spinning holder Emilie Beckmann og Anton Ørskov Ipsen sig i gang, inden de forhåbentlig snart kan vende retur til deres rette element.


Det verdensomspændende coronaudbrud har stor betydning for landets svømmere. I torsdags – den 12. marts – meddelte Dansk Svømmeunion, at svømmerne på det Nationale Træningscenter (NTC) blev sendt hjem.

 

Efterfølgende blev landets svømmehaller lukket på grund af hjemsendelse af svømmehallernes personale, og i går aftes tilføjede myndighederne endnu en række skærpelser i kampen mod yderligere spredning af coronavirus – blandt andet ved at lukke sports- og idrætsfaciliteter.

 

Anton Ørskov Ipsen og Emilie Beckmann forsøger, ifølge Politiken, at få det positive ud af den selvstændige hjemmetræning.
Foto: Patrick Kraemer.

 

Journalist på Politiken, Allan Nielsen, har fanget landsholdssvømmerne Emilie Beckmann (Tune IF/GTI/NTC) og Anton Ørskov Ipsen (Sigma Swim) til en snak om COVID 19’s betydning for deres træning og sæsonmål.

 

Artiklen kan læses ved at klikke her.Se de seneste nyheder

25-09-2020 13:13:00

På sundhedsmyndighedernes anbefaling har regeringen indført en række nye tiltag for at hindre ukontrolleret spredning af Corona-virus, som også har betydning for adfærden i forenings- og klubregi.
 

 
25-09-2020 09:55:56

I Solrød Svømmeklub er konkurrencesvømmerne atter at finde i stævnebukser og konkurrencedragter.

 
24-09-2020 11:53:32

Viden om startspring skal understøtte en langsigtet sportslig udvikling.

 
23-09-2020 08:23:44

Vidensdeling om landsholdsarbejdet skal resultere i vidensbaseret udvikling.

 
21-09-2020 12:23:39

Se her den kommende sportslige strategi og handleplan for dansk svømmesport.