Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

23
Oktober
2021
24
Oktober
2021

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Årets åbent vand-pris 2013 overrakt til Steen Heftholm


13-04-2013 14:00:00:
Af: Nora Thomsen

Overrækkelsen fandt sted i forbindelse med Dansk Svømmeunions generalforsamling.


På Dansk Svømmeunions generalforsamling lørdag, den 13. april, blev unionens årspris indenfor åbent vand overrakt.
Det var bestyrelsesmedlem, Danielle Keller, der stod for overrækkelsen af prisen.

Om modtageren af Årets åbent vand-pris 2013 indledte Danielle Keller med at fortælle, at der her var tale om en person, som i løbet af kort tid har gjort sig meget bemærket inden for disciplinen åbent vand-svømning. En person, der for øjeblikket er i fuld gang med at synliggøre og udbrede svømningen i åbent vand særligt i Frederikshavn og omegn. Og her afsløredes det, at der var tale om Steen Heftholm, selv aktiv åbent vand-svømmer og formand for Frederikshavn Kommunes Idrætsklub, hvor han sidste år igangsatte programmet Start2crawl i samarbejde med Dansk Svømmeunion.

Start2crawl er et program for voksne, der gerne vil lære at svømme crawl. Deltagerne starter i bassin og flytter derefter aktiviteterne ud i havet for eventuelt at deltage i Palmestranden Open Water. Og netop Palmestranden Open Water har også Steen Heftholm som initiativtager – et åbent vand-arrangement, der blev søsat sidste år.
Men her stopper Steens initiativer ikke. For også projekt ”Danmarks største svømmehal” har den aktive nordjyde som idémand. Dette projekt går ud på at opsætte afmærkede baner i åbent vand, til glæde for motionister, der således bedre kan orientere sig i vandet. Et rigtig spændende koncept, som måske med tiden vil blive udbredt til hele Danmark.

I begrundelsen for prisen fremhævede Danielle Keller Steens imponerende engagement indenfor åbent vand-svømningen, som kommer rigtig mange motionssvømmere til glæde:
- Steen Heftholm er en ægte ildsjæl, der tænker store tanker og får fantastiske idéer, som bliver realiseret til gavn for åbent vand-svømningen i Danmark. Steen tildeles derfor årets åbent vand-pris for sin indsats, nytænkning og vedholdenhed for svømning i det fri, fortalte Danielle Keller.

Oven på de smukke ord overrakte Danielle Keller årets åbent vand-pris til en glad og stolt modtager, Steen Heftholm.


Bestyrelsesmedlem Danielle Keller overrækker årets åbent vand-pris 2013 til Steen Heftholm.

Sammen med prisen fulgte foruden et diplom også en buket samt en smuk Karen Blixen glasvase.

Dansk Svømmeunions årspriser udgør et anerkendende skulderklap og en påskønnelse til personer, klubber, hold eller sektioner, der har gjort en særlig indsats inden for et af unionens sportslige områder – således her indenfor åbent vand.

Sidste år blev åbent vand-prisen tildelt Kai Christiansen fra Præstø.

 

Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.