Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

5
Marts
2021
Svømning - Svømmetider
Weekend Cup, Nørresundby

Nørresundby Idrætscenter, Svømmeland
5
Marts
2021
Svømning - Svømmetider
Corona-stævne Aalborg, Nørresundby

Nørresundby Idrætscenter, Svømmeland

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Borgmester åbner TrygFonden Christiansborg Rundt: ”Det er helt fantastisk”


31-08-2019 12:10:00:
Af: Amalie Lindeburg Jørgensen

Det var en begejstret borgmester for Kultur og Fritid, Franciska Rosenkilde, der lørdag holdte åbningstale til TrygFonden Christiansborg Rundt ved Den Sorte Diamant.


Inden første heat af TrygFonden Christiansborg Rundt kunne skydes i gang, var Københavns Kommunes borgmester for Kultur og Fritid på talerstolen.

 

”Jeg synes, det er et helt fantastisk event, og i dag er det virkelig dejligt vejr, så man kan godt have lyst til at hoppe i og svømme med,” sagde Franciska Rosenkilde, borgmester for Kultur og Fritid i sin tale.

Københavns Kommunes borgmester for Kultur og Fritid, Franciska Rosenkilde,
åbnede dette års TrygFonden Christiansborg Rundt. Foto: Dansk Svømmeunion.

 

Denne lørdag svømmer 4429 motionssvømmere rundt om Christiansborg i Københavns kanaler. Det er 13. gang, at arrangementet afholdes, og det unikke stævne har trukket flere og flere deltagere til, hvilket borgmesteren også har bemærket.

 

”Det er virkelig dejligt at se, at der er så mange med, at det er blevet større og større for hvert år, og at der er så mange københavnere, der har lyst til at deltage i Christiansborg Rundt. At se, at vores blå byrum er blevet så rent, at man kan svømme i det, er en rigtig fornøjelse,” fortsætter hun i talen.

 

Denne lørdag svømmes der to distancer: 2 km som er hele turen rundt om Christiansborg, og Krüger Stafetten hvor fire personer svømmer 500 meter hver af turen. Men det er ikke kun dagens svømmere, der er glade for det rene badevand. Når der ikke afholdes TrygFondens Christiansborg rundt, er der fyldt med liv i Københavns havn.

 

”Vi kan se, at hele aktiviteten i Københavns kanaler jo virkelig er steget de sidste par år – både i forhold til både, kajakker og svømning. Og det er meget skønt at se København fra vandsiden. Det er en fantastisk smuk by - også derfra,” siger Franciska Rosenkilde til Dansk Svømmeunion.

 

Og til spørgsmålet om hun selv kunne finde på at deltage næste år, er hun ikke helt afvisende.

 

”Ja, måske,” griner hun. Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.