Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
SvømmeSport blev oprettet af Dansk Svømmeunion i 2012. Frem til 2018 har nyhedssitet været drevet af studentermedarbejdere. Dette koncept ophørte imidlertid medio 2018. Herefter er hjemmesiden blevet driftet af Dansk Svømmeunions ansatte. Fokus på SvømmeSport er primært: high performance svømning, åbent vand, high performance udspring og konkurrencelivredning. Emnerne behandles primært på skrift men også via video i den udstrækning, det er muligt. Hjemmesiden skal gerne betragtes på lige fod med øvrige nyhedssites om svømning.
 
SvømmeSport er ikke at forveksle med Dansk Svømmeunions organisations-hjemmeside, som du finder på www.svoem.org 
 
Har ovenstående givet anledning til kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på telefon: 44 39 44 53, e-mail: nt@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

OL-kvalifikationsstævne 2021

Danish Open

 

Tekst
Tekst


Forventningsfuld dansk landstræner


03-12-2019 11:31:00:
Af: Klaus Bach Christensen

EM-truppen forbereder sig på det sidste og finpudser de afgørende detaljer.


Umiddelbart efter formiddagens træningspas fangede SvømmeSport landstræner Stefan Hansen til en kort snak om humøret i landsholdslejren.

 

- Stemningen er god og tilpas afslappet. Der er selvfølge nogle, der begynder at blive lidt spændte nu. I går havde vi en lang rejsedag, men jeg fornemmer, at der stille og roligt kommer styr på tingene i dag.

 

Se videointerview med landstræner Stefan Hansen her.

 

EM-holdet er i denne omgang stort og tæller hele 23 svømmere, hvilket ifølge landstræneren kan blive en fordel for svømmerne.

 

- Der er mange til at støtte hinanden, og jeg tror, de sammen får nogle rigtig gode erfaringer. Nogle af svømmerne har leveret på øverste hylde, mens andre er her for første gang. Den gruppedynamik det skaber, er jeg sikker på, at vi kan få noget ud af i forhold til at styrke vores præstationer under EM.

 

Landstræner Stefan Hansen glæder sig til EM begynder i morgen.

Foto: Patrick Kraemer

 

Som et resultat af EM-holdets størrelse stiller Danmark umiddelbart til start i samtlige holdkapper, hvilket Stefan Hansen ser frem til.

 

- Jeg glæder mig til at se svømmerne svømme holdkapper, og på den måde vise sammenhold og den her unikke ting, som det er for en svømmer at kæmpe for sit land sammen med sine holdkammerater.

 

Senere på dagen var hele EM-holdet samlet til et afsluttende holdmøde. Mødet blev afsluttet med et stærkt kampråb 3-4-GO Danmark, hvilket vidner om, at de danske svømmere er klar fra start, når det første indledende afsnit ved EM Kortbane 2019 begynder i morgen.
Tags: EMK 2019

Se de seneste nyheder

10-02-2021 14:56:44

Freja Røjkjær Rasmussen er én iblandt vores knap 200.000 tørlagte medlemmer.

 
01-02-2021 13:28:16

Fra dags dato til 21. april er det muligt at kvalificere sig til europamesterskaberne på langbane.

 
26-01-2021 14:14:58

Tørlagte foreninger og medlemmer inviteres til online hjemmetræning.

 
21-01-2021 12:08:32

Landsholdssvømmerne Andreas Hansen og Matilde Schrøder er nye atletrepræsentanter.

 
15-01-2021 12:00:35

Årgangs- og børnecuppen afholdes som en række lokale og/eller regionale stævner.