Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
16-01-2020 08:41:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

22
Januar
2020
24
Januar
2020

EM-kortbane Glasgow

 

NM kortbane Færøerne 

 

Tekst
Tekst


Borgmester åbner TrygFonden Christiansborg Rundt: ”Det er helt fantastisk”


31-08-2019 12:10:00:
Af: Amalie Lindeburg Jørgensen

Det var en begejstret borgmester for Kultur og Fritid, Franciska Rosenkilde, der lørdag holdte åbningstale til TrygFonden Christiansborg Rundt ved Den Sorte Diamant.


Inden første heat af TrygFonden Christiansborg Rundt kunne skydes i gang, var Københavns Kommunes borgmester for Kultur og Fritid på talerstolen.

 

”Jeg synes, det er et helt fantastisk event, og i dag er det virkelig dejligt vejr, så man kan godt have lyst til at hoppe i og svømme med,” sagde Franciska Rosenkilde, borgmester for Kultur og Fritid i sin tale.

Københavns Kommunes borgmester for Kultur og Fritid, Franciska Rosenkilde,
åbnede dette års TrygFonden Christiansborg Rundt. Foto: Dansk Svømmeunion.

 

Denne lørdag svømmer 4429 motionssvømmere rundt om Christiansborg i Københavns kanaler. Det er 13. gang, at arrangementet afholdes, og det unikke stævne har trukket flere og flere deltagere til, hvilket borgmesteren også har bemærket.

 

”Det er virkelig dejligt at se, at der er så mange med, at det er blevet større og større for hvert år, og at der er så mange københavnere, der har lyst til at deltage i Christiansborg Rundt. At se, at vores blå byrum er blevet så rent, at man kan svømme i det, er en rigtig fornøjelse,” fortsætter hun i talen.

 

Denne lørdag svømmes der to distancer: 2 km som er hele turen rundt om Christiansborg, og Krüger Stafetten hvor fire personer svømmer 500 meter hver af turen. Men det er ikke kun dagens svømmere, der er glade for det rene badevand. Når der ikke afholdes TrygFondens Christiansborg rundt, er der fyldt med liv i Københavns havn.

 

”Vi kan se, at hele aktiviteten i Københavns kanaler jo virkelig er steget de sidste par år – både i forhold til både, kajakker og svømning. Og det er meget skønt at se København fra vandsiden. Det er en fantastisk smuk by - også derfra,” siger Franciska Rosenkilde til Dansk Svømmeunion.

 

Og til spørgsmålet om hun selv kunne finde på at deltage næste år, er hun ikke helt afvisende.

 

”Ja, måske,” griner hun. Se de seneste nyheder

22-01-2020 13:26:00

Partnerskabet skal blandt andet være med til at styrke setuppet omkring de bedste svømmere i Sigma Swim, kompetenceudvikle trænerne samt bidrage til udvikling af samspillet mellem træningsmiljøerne i området om den lokale talentudvikling. 
 

 
20-01-2020 09:16:00

Bliv bedre til at støtte dit barn og få gode råd med hjem når Janne R. Mortensen, Mental Motion, kommer med oplæg herom ved DM Årgang i Gladsaxe.

 
16-01-2020 08:41:00

Vi har en god nyhed til alle forældre til unge talenter i dansk svømmesport.

 
13-01-2020 09:40:00

Den nye træner har en spændende ”atletprofil” at byde ind med i trænerteamet og er samtidig den første kvindelige træner på NTC. 

 
09-01-2020 07:23:00

Opsigelsen skyldes et ønske i familien om at vende hjem til Island oven på 13 år i Danmark.