Nyheder
Alt nyt fra svømmeverdenen ...
Aktiviteter
Nationale og internationale stævner og konkurrencer ...
Videoarkiv
Se SvømmeSports videoer her ...
Nyhedsarkiv
Alle SvømmeSports nyheder fremgår her ...
02-09-2019 21:00:00
 

Velkommen til SvømmeSport

SvømmeSport er sat i søen med det formål at kunne tilbyde alle, der interesserer sig for elitesvømning, åbent vand-svømning, eliteudspring og konkurrencelivredning, mulighed for at følge med i de væsentligste nyheder på området – et og samme sted.
 

Hvad synes du om sitet?

SvømmeSports hjemmeside ejes og driftes af Dansk Svømmeunion. Kommentarer til sitet er altid velkomne. Send dine kommentarer til journalister@svoem.dk

 Kommende aktiviteter

17
September
2019
Svømning
Øst overdommer seminar
Brøndby
18
September
2019

EM-junior i Kazan

 

 

Tekst
Tekst


Borgmester åbner TrygFonden Christiansborg Rundt: ”Det er helt fantastisk”


31-08-2019 12:10:00:
Af: Amalie Lindeburg Jørgensen

Det var en begejstret borgmester for Kultur og Fritid, Franciska Rosenkilde, der lørdag holdte åbningstale til TrygFonden Christiansborg Rundt ved Den Sorte Diamant.


Inden første heat af TrygFonden Christiansborg Rundt kunne skydes i gang, var Københavns Kommunes borgmester for Kultur og Fritid på talerstolen.

 

”Jeg synes, det er et helt fantastisk event, og i dag er det virkelig dejligt vejr, så man kan godt have lyst til at hoppe i og svømme med,” sagde Franciska Rosenkilde, borgmester for Kultur og Fritid i sin tale.

Københavns Kommunes borgmester for Kultur og Fritid, Franciska Rosenkilde,
åbnede dette års TrygFonden Christiansborg Rundt. Foto: Dansk Svømmeunion.

 

Denne lørdag svømmer 4429 motionssvømmere rundt om Christiansborg i Københavns kanaler. Det er 13. gang, at arrangementet afholdes, og det unikke stævne har trukket flere og flere deltagere til, hvilket borgmesteren også har bemærket.

 

”Det er virkelig dejligt at se, at der er så mange med, at det er blevet større og større for hvert år, og at der er så mange københavnere, der har lyst til at deltage i Christiansborg Rundt. At se, at vores blå byrum er blevet så rent, at man kan svømme i det, er en rigtig fornøjelse,” fortsætter hun i talen.

 

Denne lørdag svømmes der to distancer: 2 km som er hele turen rundt om Christiansborg, og Krüger Stafetten hvor fire personer svømmer 500 meter hver af turen. Men det er ikke kun dagens svømmere, der er glade for det rene badevand. Når der ikke afholdes TrygFondens Christiansborg rundt, er der fyldt med liv i Københavns havn.

 

”Vi kan se, at hele aktiviteten i Københavns kanaler jo virkelig er steget de sidste par år – både i forhold til både, kajakker og svømning. Og det er meget skønt at se København fra vandsiden. Det er en fantastisk smuk by - også derfra,” siger Franciska Rosenkilde til Dansk Svømmeunion.

 

Og til spørgsmålet om hun selv kunne finde på at deltage næste år, er hun ikke helt afvisende.

 

”Ja, måske,” griner hun. Se de seneste nyheder

13-09-2019 10:55:00

Med en pris siger vi TAK for de helt særlige indsatser og resultater i dansk svømmesport.

 
02-09-2019 21:00:00

Anmeldelse af Svømmestævner.

 
31-08-2019 19:38:00

Mens solen skinnede smukt over København nød flere tusinde motionssvømmere en frisk svømmetur i kanalerne rundt om Christiansborg, da Dansk Svømmeunion afholdte eventen TrygFonden Christiansborg Rundt lørdag.

 
31-08-2019 17:15:00

Selvom over 4200 har svømmet i varmen, har samaritterne ved TrygFonden Christiansborg Rundt dårligt set noget til deltagerne. De har nemlig passet godt på sig selv under svømmeturen.Selvom over 4200 har svømmet i varmen, har samaritterne ved TrygFonden Christiansborg Rundt dårligt set noget til deltagerne. De har nemlig passet godt på sig selv under svømmeturen.

 
31-08-2019 16:27:33

Hvert år bliver deltagere og tilskuere taget i hånden og guidet gennem TrygFonden Christiansborg Rundt af to stemmer, speakerne. Manden bag den ene af stemmerne er Henrik Eskildsen.